Relaterede produkter

HØM HØM POSE-HOLDER
MED DISPENSER / ASS. FARVER
GODBIDSTASKE
VANDAFVISENDE
BLØD GLUTENFRI HUNDESNACK
LÆKRE BLØDE GODBIDDER
Produktbeskrivelse

Nogle kalder dem for prutteposer og høm høm poser mens andre kalder dem for lorteposer eller hundeposer. Ja, der er ikke så meget andet at sige end, at et kært barn jo som bekendt har mange navne. Derudover er der ingen tvivl om, at hundeposer er et nødvendigt onde for enhver hundeejer medmindre man vil have sine naboer på nakken.

Med disse Kowloon Smiley hundeposer er der ingen undskyldning for ikke at samle efterladenskaberne fra din hund op, når I er ude og gå tur. Kowloon Smiley hundeposer er små sorte hundeposer, der er lavet i holdbar plastik, og som passer nemlig perfekt til de mest almindelige hundepose-dispensere. Kowloon Smiley hundeposer kan nemt trækkes over hånden, når du skal samle din hunds høm høm op. Husk også ikke at smide hundeposen i naturen – men at bære den over i den nærmeste skraldespand.

Når du køber Kowloon Smiley hundeposer får du en praktisk sampak med hele 4 ruller i, som hver indeholder 15 høm høm-poser.

Der er ikke så meget andet at sige end, at du med Kowloon Smiley hundeposer får en enkel og ren bortskaffelse af din hunds ekskrementer.

Vigtige fordele

  • Sorte hundeposer
  • Indeholder 4 ruller á 15 poser
  • Rullens mål: Ø 2,7 x 6 cm
  • Perfekt perforeret hvilket gør det nemt at skille poserne ad
Specifikationer
Varenummer 5407003955705
Vægt 88 g
Mærke kowloon
Dyr hund
Type hundeposer
Ingredienser
}