Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
HUNDEMAD VÅD
ZIWI PEAK LAM HUNDEFODER 390 G Pris pr. 100 gr DKK 9,22
ALDER: 8 UGER -
Produktbeskrivelse

Royal Canin Hypoallergenic er et diætetisk fuldfoder, der er udviklet til hunde med ingrediens- eller næringsintolerance.

Hvis din hund er så uheldig at lide af overfølsomhed over for en eller flere ingredienser i sit foder, kan dette blandt andet komme til udtryk ved kløe og hudirritation. Det er derfor vigtigt at holde øje med signalerne. Royal Canin Hypoallergenic hjælper hunden med at undgå foderintolerance, men beskytter også hundens hud. Foderet indeholder masser af essentielle fedtsyrer, der hjælper hundens hudbarriere og så får den oven i købet en fyldig og glansfuld pels.

Royal Canin Hypoallergenic passer ikke bare på hundens hud, det giver også et boost til din hunds naturlige immunforsvar. Foderet har et højt indhold af vitaminer og antioxidanterne i Royal Canin Hypoallergenic hjælper hunden med at få neutraliseret de frie radikaler i kroppen.

Royal Canin Hypoallergenic giver din hund et velsmagende foder, der tager hensyn til dens overfølsomheder. Foderets få proteinkilder er alle hydrolyseret, så de er lette at fordøje og er skånsomme for din hunds mave. Foderet har kun én kulhydratkilde og Royal Canin Hypoallergenic dækker alle din hunds daglige næringsbehov.

Det anbefales at konsultere en dyrlæge inden anvendelse.

Vigtige fordele

  • Indeholder hydrolyseret protein fra udvalgte kilder, der reducerer risikoen for næringsintolerance.
  • Støtter hundens hudbarriere.
  • Rig på essentielle fedtsyrer, der støtter fordøjelsen og giver sund hud og smuk pels.
  • Indeholder naturlige antioxidanter og vigtige vitaminer, der støtter hundens helbred.
  • Kun én kulhydratkilde, nemlig ærtestivelse.
  • Velsmagende vådfoder.


Royal Canin Hypoallergenic indeholder hydrolyserede proteinkilder, der er skånsomme for din hunds fordøjelse og reducerer risikoen for overfølsomhed.

Specifikationer
Varenummer 9003579311004
Vægt 400 g
Mærke royal canin veterinary diet
Problem diarré
Størrelse alle størrelser
Alder voksen
Konsistens våd
Smag kylling
Vægt 0 - 4 kg
Ingredienser

Royal Canin Hypoallergenic er et komplet vådfoder til hunde, der er udviklet for at reducere ingrediens- og næringsstofintolerance hos hunde. Det anbefales at konsultere en dyrlæge inden anvendelse.

Anbefalet brugsperiode: 3 – 8 uger. Hvis tegnene på intolerance forsvinder, kan dette foder bruges på ubestemt tid.

Sammensætning: Derivater af vegetabilsk oprindelse, vegetabilsk proteinekstrakt, olier og fedstoffer, kød og derivater af animalsk oprindelse, mineraler. Udvalgte proteinkilder: Hydrolyseret sojaproteinkoncentrat, hydrolyserede fjerkræbiprodukter. Udvalgt kulhydratkilde: Ærtestivelse.

TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: Vitamin A: 3000IE Vitamin D3: 320 IE, E1 (Jern): 11mg, E2 (Jod): 1 mg, E4 (Kobber): 3,8 mg, E5 (Mangan): 15 mg, E6 (Zink): 36mg. Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse.

ANALYTISKE BESTANDDELE: Råprotein: 6,4% - Råfedt: 3,5% - Råaske: 2,0% - Råfiber: 1,5%, fugtighed 74%, EPA & DHA 0,12%, essentiel fedtsyre (linolsyre) 1,4%.

Fodervejledning: Se tabel. Sørg altid for, at hunden har adgang til frisk vand fra en ren skål.

 

Hundens vægttilstand

Hundens vægt i kg.

5kg

10kg

20kg

30kg

40kg

Undervægt

1 dåse vådfoder

1 + 3/4

2 + 3/4

3 + 3/4

4 + 3/4

Normalvægt

3/4

1 + 2/4

2 + 2/4

3 + 1/4

4 + ¼

Overvægt

3/4

1 + 1/4

2

2 + 3/4

3 + 2/4

 

 

}