Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Royal Canin Hypoallergenic er et diætetisk fuldfoder, der er udviklet til hunde med ingrediens- eller næringsintolerance.

Royal Canin Hypoallergenic giver din hund et velsmagende foder, der tager hensyn til dens overfølsomheder. Foderets få proteinkilder er alle hydrolyseret, så de er lette at fordøje og er skånsomme for din hunds mave. Foderet har kun én kulhydratkilde og Royal Canin Hypoallergenic dækker alle din hunds daglige næringsbehov.

Hvis du ser, at din hund ofte klør sig eller har irriteret hud, kan det skyldes, at den er overfølsom over for noget i foderet. Dette foder er ikke bare hjælpsomt mod foderintolerance, det plejer også hundens hud. Royal Canin Hypoallergenic hjælper hunden med at opretholde en stærk hudbarriere og så giver de essentielle fedtsyrer den desuden en smuk og skinnende pels.

Royal Canin Hypoallergenic er ikke bare skånsomt, det er også sundt. Foderet hjælper din firbenede ven med at opretholde et modstandsdygtigt immunforsvar, så den kan holde sig rask og de frie radikaler i kroppen bliver bekæmpet af foderets naturlige indhold af antioxidanter.

Det anbefales at konsultere en dyrlæge inden anvendelse.

Vigtige fordele

  • Indeholder naturlige antioxidanter og vigtige vitaminer, der støtter hundens helbred.
  • Kun én kulhydratkilde, nemlig ærtestivelse.
  • Velsmagende vådfoder.
  • Indeholder hydrolyseret protein fra udvalgte kilder, der reducerer risikoen for næringsintolerance.
  • Støtter hundens hudbarriere.
  • Rig på essentielle fedtsyrer, der støtter fordøjelsen og giver sund hud og smuk pels.


Royal Canin Hypoallergenic indeholder hydrolyserede proteinkilder, der er skånsomme for din hunds fordøjelse og reducerer risikoen for overfølsomhed.

Specifikationer
Varenummer 9003579311615
Vægt 195 g
Mærke royal canin veterinary diet
Dyr hund
Størrelse alle størrelser
Problem diarré
Konsistens våd
Smag kylling
Vægt 0 - 4 kg
Alder voksen
Ingredienser

Royal Canin Hypoallergenic er et komplet vådfoder til hunde, der er udviklet for at reducere ingrediens- og næringsstofintolerance hos hunde. Det anbefales at konsultere en dyrlæge inden anvendelse.

Anbefalet brugsperiode: 3 – 8 uger. Hvis tegnene på intolerance forsvinder, kan dette foder bruges på ubestemt tid.

Sammensætning: Derivater af vegetabilsk oprindelse, vegetabilsk proteinekstrakt, olier og fedstoffer, kød og derivater af animalsk oprindelse, mineraler. Udvalgte proteinkilder: Hydrolyseret sojaproteinkoncentrat, hydrolyserede fjerkræbiprodukter. Udvalgt kulhydratkilde: Ærtestivelse.

TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: Vitamin A: 3000IE Vitamin D3: 320 IE, E1 (Jern): 11mg, E2 (Jod): 1 mg, E4 (Kobber): 3,8 mg, E5 (Mangan): 15 mg, E6 (Zink): 36mg. Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse.

ANALYTISKE BESTANDDELE: Råprotein: 6,4% - Råfedt: 3,5% - Råaske: 2,0% - Råfiber: 1,5%, fugtighed 74%, EPA & DHA 0,12%, essentiel fedtsyre (linolsyre) 1,4%.

Fodervejledning: Til en 4kg hund gives 1,5 dåse om dagen, dog mindre, hvis det er i kombination med tørfoder. Ubrugt vådfoder stilles i køleskabet.  Sørg altid for, at hunden har adgang til frisk vand fra en ren skål.

}