Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
BLØD HUNDESNACK
SAFTIG OG INDBYDENDE
Produktbeskrivelse

Hill’s Diet Metabolic Weight Management er et diætetisk fuldfoder, der hjælper den overvægtige hund med at tabe sig.

Hvis din hund har problemer med at bevare sin idealvægt eller allerede er blevet overvægtig, kan vi trygt anbefale Hill’s Diet Metabolic Weight Management. Vådfoderet arbejder tæt sammen med din hunds eget forbrug af energi og dens forbrænding. Foderet kan derfor bruges både til vægtreduktion og –vedligeholdelse. Husk dog, at det er vigtigt, at din hund får noget motion.

Hill’s Diet Metabolic Weight Management hjælper ikke blot din hund med at styre vægten, det velsmagende vådfoder indeholder også vigtige vitaminer, der hjælper din hund med at opretholde et sundt og modstandsdygtigt immunforsvar. Hill’s Diet Metabolic Weight Management indeholder også mineraler, der styrker hundens knogler.

Hill’s Diet Metabolic Weight Management er et vådfoder, der er udviklet for at hjælpe din hund med at holde vægten på et fornuftigt niveau. Foderet er let at fordøje og selvom der er skruet ned for fedtprocenten, er der ikke sparet på den gode smag. En unik fiberkombination hjælper desuden din hund med at føle sig mæt hurtigt, så den ikke spiser for meget.

Det anbefales at konsultere en dyrlæge inden anvendelse.

Vigtige fordele

  • Hunden føler sig mæt hurtigt og længe.
  • Hjælper din hund med at tabe sig eller holde vægten.
  • Fornuftig fiberblanding fra frugt og grønt.
  • Forebygger vægtforøgelse efter vægttab.
  • Arbejder godt sammen med din hunds energiforbrug og forbrænding.
  • Vigtige vitaminer og mineraler til immunforsvaret.
  • Kan kombineres med Hill’s Diet Metabolic tørfoder.


Hill’s Diet Metabolic Weight Management er et diætetiske fuldfoder, der smager herligt og hjælper din firbenede ven med at holde vægten.

Specifikationer
Varenummer 052742210100
Vægt 370 g
Mærke hill's prescription diet
Dyr hund
Størrelse alle størrelser
Problem overvægt
Smag kylling
Alder voksen
Vægt 0 - 4 kg
Konsistens våd
Ingredienser

Hill’s Prescription Diet Metabolic Canine med Kylling (5%) er et diætetisk fuldfoder til at reducere overvægt og vedligeholde en sund vægt hos voksne hunde. Dette diætetiske hundefoder har en lav energidensitet.

Sammensætning: Kød og derivater af animalsk oprindelse, korn, derivater af vegetabilsk oprindelse, grøntsager, frø, æg og derivater af æg, olie og fedtstoffer, mineraler.

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber pr. kg: E1 (jern) 12,2mg, 2b202 (jod) 0,4mg, E4 (kobber) 1,1mg, 3b502 (mangan) 2,7mg, 3b603 (zink) 38,9mg. Omsættelig energi (beregnet): 3,7MJ/kg

Analytiske bestanddele: Protein 7,1%, fedt 3,3%, råfiber 3,8%, råaske 1,4%, fugtighed 74,2%, calcium 0,20%, fosfor 0,15%, natrium 0,10%, kalium 0,21%, magnesium 0,02%. Pr. kg: Vitamin A 52.562IE, Vitamin D3 249IE

Fodervejledning: Anvend kun dette foder. Det anbefales at konsultere en dyrlæge inden anvendelse. Anbefalet brugsperiode: Indtil målvægten er opnået. Sørg altid for, at hunden har adgang til frisk vand fra en ren skål.

Hundens vægt i kg

2,5

5

10

20

30

Daglig fodermængde g for vægttab

2/5

3/4

1 1/4

2

2 2/3

Daglig fodermængde g for vægtvedligeholdelse

2/3

1 1/4

2

3 1/4

4 1/3

}