Relaterede produkter

VOKSEN-HUNDEMAD
ARION STERILIZED HUNDEFODER 12 KG Pris pr. kg DKK 36,66
ALDER: 12 MÅNEDER -
HUNDEMAD ALLE RACER UNDER 40 KG
ARION ADULT LIGHT HUNDEFODER 12 KG Pris pr. kg DKK 33,33
ALDER: 12 MÅNEDER - 7 ÅR
Produktbeskrivelse

Arion Joint & Mobility er et hundefoder, som er en speciel sammensætning fra Health & Care-serien, der kan varetage særlige behov hos de fleste hunde. Et sundt foder, kan medvirke til en positiv indflydelse på livskvaliteten for din hund. Du ønsker naturligvis at holde din hund i god form, men hunde er langt fra ens. Måske har din hund specielle behov, som Arion Health & Care har udviklet en løsning til, med dette særlig tilrettede Joint & Mobility-foder.

Oplev forbedringer
Du kan trygt fodre din hund med Arion Health & Care, hvis du vil imødekomme hundens behov og således få en sund og glad hund i lang tid. De sundhedsfremmende ingredienser, fra den unikke sammensætning i Arion Health & Care-produkterne, kan rent faktisk gøre en forskel. Hvis du fodrer dagligt, efter den anbefalede fodervejledning, bør du kunne se og opleve mærkbare forskelle hos din hund.

Fremmer sunde led
Dette Joint & Mobility-hundefoder fra Arion, er udviklet af verdens førende dyrlæger i tæt samarbejde med Arion. Én ud af fem hunde har besvær med led og mobilitet, anslås det. Det opleves hyppigere hos en ældre hund. Normalt skyldes det slitage. Med en optimal kost og ernæring, kan det mindske bruskens nedbrydning og øge smidigheden i hundens led. Der kan desværre opstå uhelbredelige skader, også før du som hundeejer bemærker det. Men med hundefoder fra Arion Health & Care-serien, med øget fokus på Joint & Mobility, kan en skål hundemad om dagen bidrage til hundens topform. Så kan den forhåbentligt løbe og bevæge sig, som var den stadig en livlig hundehvalp.

Antarktisk omega-3
Der er tilsat et højt indhold af letoptageligt omega-3 fra antarktisk krill (Euphausia superba) samt grønlæbede muslinger fra New Zealand (Perna canaliculus). Omega-3 er med til at fremme sundheden og kan desuden have en lindrende effekt. Naturlige vegetabilske ekstrakter medvirker til at fedtsyrer hensigtsmæssigt bliver nedbrudt, så hundens led forskånes. Nedbrydningen skyldes for det meste en overlast, som kan påvirke hundens led i en så alvorlig grad, at resultatet er nedsat vitalitet for din hund.

Energiindholdet er afstemt, så det fremmer sunde led og et stærkt skelet, men også så hundefoder fra Arion Joint & Mobility kan bidrage til en optimal vægt for din hund. Med den rette dosering, kan det tilsatte, vitaminlignende stof L-carnitin, være slankende og reducere overbelastninger. Helt naturlige kilder af glucosamin, chondroitin og chelaterede mineraler, understøtter både ledkvalitet samt ledfunktion.

Vigtige fordele:

  • Glutenfrit foder
  • Vægtkontrollerende
  • Tilpasset energiniveau
  • Højt indhold af L-carnitin, som fremmer leddene
  • Indeholder naturlige kilder af glucosamin & chondroitin
  • Antarktisk krill og grønlæbet musling som Omega-3 kilde

Arion Joint & Mobility er et 100% naturligt fuldfoder, uden kunstige smags- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Specifikationer
Varenummer 5414970049351
Vægt 12,00 kg
Mærke arion
Dyr hund
Smag kylling
Alder voksen
Størrelse alle størrelser
Konsistens tør
Egenskab glutenfrit
Problem hofte & led
Vægt 11 - 15 kg
Ingredienser

Kyllingekød, ris, majs, kartoffelmel, kyllinge fedt, hydrolyseret kyllingeprotein, roemasse, tørret antarktisk krill, fiskeolie, tørrede hele æg, tørgær, grønlæbet musling fra New Zealand (Perna canaliculus).

Tilsætningsstoffer
Vitaminer
Pr. kg: A-Vitaminer 22.000, D3-Vitaminer 1.800. 
Mineraler
Calcium 1,3%, fosfor 1%, magnesium 0,1%.

Sporstoffer
Pr. kg: Jern (E1) 150 mg, kobber (E4) 18 mg, zink (E6) 145 mg, mangan (E5) 35 mg, jod (E2) 1,3 mg, selen (E8) 0,15 mg.

Analyse
Råprotein 23%, råfedt 13%, råaske 6%, rå fiber (træstof) 2%, vand 9%.

Energi
Pr. kg: Metabolisk energi 3.760 mg.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
2 - 5 40 - 80 
5 - 10 80 - 110
10 - 20 110 - 200
20 - 30  200 - 280
30 - 40 280 - 350 
40 - 60 350 - 450
60 - 80 450 - 600


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand.
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

}