Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hundefoder i premium kvalitet til en god pris

Et godt hundefoder er meget vigtigt for din hunds trivsel. Hundefoder er ikke længere bare hundefoder. Der er stor forskel på pris og kvalitet og disse parametre hænger ofte sammen. Der er også stor forskel på hvilken type hund foderet er tilpasset. Det kan være foder til meget små eller meget store hunde, hvalpe eller gamle hunde. Et hundefoder i premium kvalitet hjælper med til at din hund trives, har en flot pels, god fordøjelse og får de næringsstoffer der skal til, for at den holder sig sund og frisk i mange år. Hos lavprisdyrehandel har vi samlet et bredt udvalg af hundefoder i premium kvalitet, til en rigtig god pris. Blandt andet de meget populære mærker: Hills science plan, Royal Canin og Eukanuba. Vi har også flere knap så kendte mærker af premium kvalitet, så som: Taste of the wild, Kingsmoor og Happydog. 

Hvilket hundefoder skal jeg vælge?

Hvilket hundefoder skal jeg vælge? Når du bestiller hundefoder hos lavprisdyrehandel.dk er det vigtigt, du overvejer hvilke krav din hunds foder skal leve op til. Er det for eksempel til en hvalp eller en gammel hund, lille eller stor, aktiv eller overvægtig? Alle hunde har ikke bedst af det samme foder. Du kan med fordel være opmærksom på hvilke råvarer foderet indeholder, om det har en god optagelighed, om hunden kan lide smagen og om næringsbalancen passer til din hund. Vi har prøvet at gøre valget lettere for dig ved at opstille forskellige søgekriterier, så du kan søge specifikt efter producentnavn, race, smag, pris og specifikke behov. På den måde får du de bedste muligheder, for at finde det helt rigtige hundefoder til din hund. Hvis du er i tvivl er du også altid velkommen til at kontakte os og vi vil være klar til at hjælpe dig.   Kvalitetsfoder til din hvalp Det er ekstra vigtigt at en hundehvalp får det rigtige foder i opvæksten. Foderet skal indeholde den rigtige mængde energi, protein, mineraler med mere. Hos lavprisdyrehandel finder du derfor altid et stort udvalg af foder til hvalpe i alle størrelser og racer. Du skal specielt være opmærksom på at hvalpe af store racer skal have et foder der er tilpasset dette. Du skal derfor se efter foder der typisk betegnes ”large breed puppy eller junior”.

Hvilke råvarer bør mit hundefoder indeholde?

Hundefoder bør bestå af en hel del protein og fedt fra kød. Hunde er dog i stand til at optage næring fra en hel del vegetabilske kilder, så længe disse er korrekt forarbejdet. For at sikre den rigtige balance af energi, protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler, så indeholder det meste hundefoder både animalske og vegetabilske kilder til næring. Når du kigger på ingredienslisten, skal man tænke på, at det foderet indeholder mest af, står først. Du skal dog være opmærksom på, at ingredienserne kan opgives både i tørvægt og i fersk vægt. For eksempel indeholder et kilo kyllingekødmel mere protein end et kilo frisk kyllingekød. En tommelfingerregel er dog, at du skal kunne finde en animalsk protein kilde (gerne i tørvægt) på en af de 3 første pladser på ingredienslisten, hvis du ønsker et foder med god optagelighed.
 

Hvad betyder optageligheden af hundefoder?

Optageligheden af et hundefoder kan varierer afhængig af hvilken type foder, du vælger. Hundefoder med gode råvarer og en grundig forarbejdning, er lettere at optage for hunden og omsætte til energi. Dette resulterer typisk i en smuk og glansfuld pels, samt en god fordøjelse. Når foderet har en god optagelighed, så skal hunden ikke spise så stor en mængde og der kommer også ofte mindre ud i den anden ende.  Så selvom et hundefoder virker dyrt i pris, kan det i længden godt svare sig, at vælge et af de dyrere fodermærker, der typisk har bedre optagelighed. En rigtig god indikator for om din hund optager foderet som den skal, er at afføringen er fast og let at samle op. En voksen hund bør heller ikke have afføring oftere dagligt, end det antal gange den fodres.


Hvordan skal hundefoder smage?

Hunde er meget forskellige og det er meget forskelligt hvad den enkelte hund foretrækker. Grundlæggende er en hunds lugtesans dog tusinde gange bedre end dens smagssans, så det er på duften af foderet hunden vurderer, om den har lyst til at spise det. Hos lavprisdyrehandel kan du altid finde et stort udvalg af foder med forskellig duft og smag. Vi har hundefoder både med kylling, lam, okse, fisk, and og hest. Der skulle med andre ord være noget for enhver smag og med mulighed for variation for din hund.

Hunde med foderallergi eller andre specielle behov.

Hos lavprisdyrehandel finder du ligeledes et stort udvalg af hundefoder, der kan bruges til hunde med særlige behov. Det kan for eksempel være at din hund har en sart fordøjelse, hvortil et foder med lam og ris ofte er velegnet. Der er også en del hunde der har en sart hud og pels. Til dem er det ofte en fordel, at vælge et foder med stort indhold af fisk eller fiskeolie, da omega 3 og omega 6 fedtsyrerne i fisk er særligt gavnlige for hud og pels. Har din hund allergi overfor lagermider, kan det ofte være en fordel at bruge et såkaldt kornfrit foder, da lagermider kan findes i den største koncentration i kornprodukter. Vi forhandler kornfrie produkter fra blandt andet Orien, Kingsmoor, Taste of the wild og Happy Dog. Hvis du har mistanke om eller ved, at din hund har decideret foderallergi, så vil dette typisk dreje sig om bestemte proteinstoffer i foderet. For at mindske allergiske reaktioner er det ofte en fordel at vælge et foder med kun en enkelt proteinkilde. Og hvis du ikke ved hvad hunden ikke kan tåle, så prøve en proteinkilde hunden ikke er vant til at få. Hvis for eksempel hunden tidligere har fået foder med kylling, så prøv et foder med fisk eller lam, som eneste proteinkilde. Det kunne for eksempel være foder med fisk fra Kingsmoor eller Arion. Eller vores singleprotein foder fra Happy Dog med struds eller fisk.                

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk