Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Stort udvalg af hundebøger
Hos lavprisdyrehandel.dk har vi et stort udvalg af diverse hundebøger, der kan gøre dig klogere på menneskets bedste ven! Hvad enten du er interesseret i at lære mere omkring din hunds specifikke race eller om, hvordan hunden tænker og reagerer, kan du finde bøger om det her! Vi har bøger om, hvordan du kan lege med din hund, træningsbøger til både hvalpe og til større hunde, hvordan hunden tænker og om hvilken hund, lige netop du skal vælge.

Hvalpetræning
Det er altid en oplevelse at få en hundehvalp og en oplevelse for hele familien. Har du haft hund før ved du måske godt, hvordan hvalpen bør opdrages, men ønsker lige at få opdateret din viden omkring hvalpetræning? Det kan du nemt få gjort ved hjælp af bogen ”Hvalpetræning”. Her gennemgås der lette øvelser for den helt lille hvalp frem til mere avanceret træning for den ældre hvalp. Du bliver nemt og overskueligt guidet igennem de forskellige øvelser. Bogen indeholder mange flotte illustrationer, der er med til at gøre det nemmere for dig at følge instruktionerne skridt for skridt. Bogen er en hjælp til dig, så du kan træne din hund på en naturlig måde. Hos Lavprisdyrehandel.dk anbefaler vi altid, at du gør træningen til noget positivt for hunden. Vær derfor altid positiv, når du træner og skæld ALDRIG hunden ud, hvis den ikke forstår, hvad du beder den om.

Klikkertræning
Denne form for hundetræning er efterhånden blevet utrolig populær og med god grund. Klikkertræningen går i store træk ud på at belønne korrekt adfærd og ignorere den uønskede adfærd. Det er efterhånden kendt viden, at man kommer længst med positiv træning og træning gennem belønning. Ved hjælp af en klikker fortæller du hunden, hvornår den gør noget ønsket. Når hunden udfører den ønskede adfærd eller øvelse, klikker du med klikkeren, og belønner hunden. Dette gør du hver gang hunden gør det korrekte, og hunden lærer herved hurtigt, hvilken adfærd der belønnes, og hvilken der ignoreres. Du kan i bogen ”Klikkertræning” finde mange sjove og nyttige øvelser, du kan lære din hund. Alle øvelserne er beskrevet trin-for-trin og er derfor lette at følge og forstå.

Leg med din hund
Gennem leg styrker du dit forhold til din hund og I kommer tættere på hinanden. Det er lige så vigtigt at lege med sin hund, som det er at træne den. Det er gennem leg, at dit bånd til hunden styrkes. I bogen ”Leg med din hund” får du gode fif til fællesaktiviteter for både hund og ejer, som er med til at give hunden større selvtillid og velbefindende. Dette er en bog vi hos Lavprisdyrehandel.dk kan anbefale både til nye og gamle hundeejere.

Vælg den rigtige hund
Når du skal vælge hund er der en masse overvejelser du bør tage med. Du skal f.eks. overveje om en hund vil passe ind i din familie og Jeres hverdag. En hund kan blive op til 15 år alt efter racen, og det at få en hund i familien er derfor en beslutning, som alle i familien bør være enige om. Du kan hente inspiration i bogen ”Vælg den rigtige hund”, hvor mere end 200 forskellige hunderacer er beskrevet. I bogen beskrives der kort omkring hunderacens oprindelse, temperament, pelspleje, lærevillighed og meget mere. Bogen er illustreret med flotte billeder af de forskellige hunderacer. Hos Lavprisdyrehandel.dk anbefaler vi altid, at du sætter dig godt ind i hunderacerne, inden du vælger hvilken hund, der passer bedst ind i netop din familie.

Hundens kropssprog / Forstå bedre din hund
Kan du tale ”hundesprog”? Vi går alle og tror vi kan, eller i hvert fald tilstrækkeligt til at forstå vores firbenede ven. Desværre kommer vi nogle gange ud for, at vi alligevel misforstår hinanden og misforstår hinandens adfærd. Med bogen ”Hundens kropssprog” kan du læse en masse omkring hundens adfærd, og hvordan du skal tolke forskellige kropsholdninger og ansigtstræk. Bogen kan være en hjælpende hånd til bedre at forstå din hund og hjælpe Jer til at få et endnu tættere forhold. Bogen er letlæselig og beskriver de 100 mest almindelige adfærdsformer hos hunden.
Ved hjælp af bogen ”Forstå bedre din hund” kan du læse mere omkring, hvordan hunden tænker og hvorfor den reagerer, som den gør. Ligeledes får du her en bog, der kan give dig inspiration til, hvordan du opmuntre din hund til gode vaner og får ændret de dårlige. Bogen giver dig en dybere forståelse for hundens sociale verden og dens forhold til mennesker og andre hunde.
To helt igennem fantastiske bøger, vi her hos Lavprisdyrehandel.dk varmt kan anbefale til alle, der ønsker at blive lidt klogere på hundens adfærd og kropssprog.

Dansk/svensk gårdhund
Den dansk/svenske gårdhund kunne man før i tiden finde på mange landejendomme rundt omkring i Danmark og Skåne. Denne lille og kvikke hund var en yndet rottefænger og kærlig gårdhund. Går du med ønsket om at anskaffe dig denne dejlige lille hunderace, anbefaler vi, at du sætter dig godt ind i racen inden du køber hund. Du kan i bogen ”Dansk/Svensk Gårdhund” få en god basis viden omkring denne specielle og energiske hunderace.

Schæferhund
Schæferen er kendt for sin styrke, loyalitet og skønhed. Det er en dejlig hunderace, men passer ikke til alle. Schæferen kræver meget opmærksomhed, træning og stimuli i hverdagen for at fungere optimalt. En schæferhund er en fantastisk hund, men en schæfe,r der keder sig kan hurtigt blive en pestilens for sin familie. I bogen ”Schæferhund” kan du læse omkring racen, hvordan den er i hverdagen, dens natur, træning, sundhed og sygdomme. Inden du anskaffer dig en schæferhund er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i racen og dennes behov.

Golden retriever
De fleste kan genkende golden retrieveren på lang afstand. Denne venlige, livsglade og intelligente hunderace har været et kært medlem af mange familier. Golden retrieveren er nem at opdrage og elsker at følge sine mennesker, hvor end de går og står. Golden retrieveren er ligeledes en dejlig jagthund. Går du med ønsket om, at en golden retriever skal være den nye hund i din famili, kan vi her hos Lavprisdyrehandel.dk anbefale dig at anskaffe dig bogen ”Golden retriever”. Med denne bog i hånden kan du hurtigt få et overblik over denne hunderaces spændene historie. Bogen byder derudover blandt andet på emner som opdræt, ernæring, opdragelse, pelspleje og meget mere. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan vi varmt anbefale denne bog til både nye og gamle golden retriever ejere.

Gravhunden
Gravhunden kan beskrives som en halv hund høj, en hel hund lang og to hunde værd. Det er en dejlig hunderace med et helt specielt temperament. Gravhunden er nok lavbenet, men det er en hunderace, der har selvtillid, er modig og yderst intelligent. Racen er en fantastisk jagthund og er glad for at arbejde. Vi tilbyder bogen ”Gravhunden”, hvor du kan læse omkring denne dejlige hunderaces historie. Bogen giver ligeledes mange gode fif omkring opdragelse, træning og pleje af gravhunden. Helt klart en bog, der er værd at læse inden du anskaffer en gravhund i familien.

Engelsk og fransk bulldog
Nok er den engelske og franske bulldog meget forskellige i deres størrelse og udseende, men temperamentsmæssigt ligner disse to racer dog meget hinanden. Bulldoggen er en klog og selvstændig race, hvor lydighedstræning ikke altid står højest på listen over aktiviteter. Dette skyldes, at racen kan være meget individualistisk, men lad endelig ikke det afskrække. Bulldoggen er en kærlig, hengiven og rolig hunderace, der værdsætter sin familie meget højt. I bogen ”Engelsk og Fransk bulldog” får du en basis forståelse for denne fantastiske hunderace, og du kan læse omkring emner som pasning, pleje, aktivering, træning og fodring af både den engelske og franske bulldog.

ABC for brugshunde
Langt de fleste hunde kan trænes indenfor brugshundesporten - dog er der nogle racer, der er mere velegnet end andre. Kunne du godt tænke dig at forsøge dig med brugshundetræning? Så kan du læse meget mere omkring dette i bogen ”ABC for brugshunde”. I denne bog gennemgås der grundigt de tre hovedområder inden for brugshundesporten. Du kan med denne bog blive klogere på spor, lydighed og forsvar. Brugshundetræning er en træning, der bygger på hundens instinkter og evner. En træningsform, du og din hund hurtigt kan blive bidt af. Lavprisdyrehandel.dk kan klart anbefale denne bog, hvis du ønsker at vide mere omkring brugshundetræning.

Billige hundebøger – find dem her!
Du kan altid finde spændende læsning lige her hos os. Leder du f.eks. efter en god og inspirerende bog omkring hundetræning? Eller ønsker du at læse mere omkring en bestemt hunderace? Så har du muligheden her. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et væld af gode og letlæselige bøger omhandlende hunde.
Har en god ven eller et familiemedlem fået hund, så er en bog om hunde altid en oplagt gaveidé. Du kan hos Lavprisdyrehandel.dk få bogen sendt direkte til din ven eller familiemedlem, blot angiv alternativ leveringsadresse, når du bestiller. Vi leverer direkte til døren inden for 2 – 4 hverdage. Nemmere bliver det ikke.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk