Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Høns som kæledyr eller nyttedyr
Høns er både et nyttedyr og kan også være et kæledyr. De er i moderne tid blevet populære at have i haverne, både villahaven og kolonihaven, da de skaber liv, hjælper til i haven og giver dejligt kød og gode æg. Hos Lavprisdyrehandel har vi et bredt sortiment af tilbehør til høns, hvor du kan starte helt fra bunden og bygge et hjem op til dine høns, eller hvor du kan købe til dit allerede etablerede hønsehus. Høns kan sagtens være kæledyr samtidig med de er nyttedyr. Høns er den nye populære trend, da man kan få billige produkter i form af kød og æg samtidig med, at man kan styre, at ens høns får det bedste foder, hvor vi hos Lavprisdyrehandel fører et bredt sortiment af godkendt hønsefoder.

Høns er gode for både miljøet og hjælper til i haven
Udover godkendt hønsefoder fra Lavpris Dyrehandels store udvalg, spiser høns en række andre ting i haven. Hønsene spiser f.eks. snegleæg, specifikt fra dræbersnegle som sneglene har gravet ned under det øverste lag jord. De spiser også larver, fluer, edderkopper og en række andre insekter i haven, inklusive de insekter, der betegnes som skadedyr. Dermed hjælper hønsene din have med at forblive sund og rask. Høns hjælper også med til at holde haven ren. Høns spiser diverse rester og haveaffald og omdanner via fordøjelsen affaldet til kompost, der kan bruges til at gøde haven og drivhuset med.
Når du har høns er det slet ikke nødvendigt at ty til giftige sprøjtemidler i haven, da dine høns vil afhjælpe problemer ved at holde rent i bede og omkring hækken. Når man har høns i haven er det også ulovligt at bruge giftige sprøjtemidler da det kan forgifte hønsene og gøre dem meget syge eller i værste fald slå dem ihjel.

Høns har brug for god plads, men hvad skal man holde øje med
Sørg for at dine høns får masser af plads til at færdes på, både når de er i haven og når de er i hønsehuset. Hos Lavpris Dyrehandel har vi et sortiment der hjælper til at give dine høns de allerbedste forhold, hvor de både får rigeligt med plads inde i hønsehuset men også i deres gård, hvor de kan gå rundt og hygge sig. Du kan vælge at supplere med at lade hønsene gå frit rundt i din have, så de får ekstra plads at gå på. Hvis du vælger at gøre det vil du få alle de miljømæssige fordele, hvor dine høns vil kunne hjælpe med at holde haven ren. Dine høns vil også kunne gøde mens de går rundt i haven og dermed hjælpe din have med at vokse sig endnu flottere og give dig langt flere og bedre afgrøder end førhen. I Lavpris Dyrehandel har vi mindre hønsehus, men det er dog muligt at placere hønsehusene sammen for at få et større dyrehold og dermed få en endnu mere livlig og sund have, med endnu flere og større afgrøder. Du vil med fordel også kunne have flere høns for at øge produktionen af øg og kød, så du kan blive endnu mere selvforsynende.

Derfor skal du bruge en vandvarmer til dine høns
Høns er meget modstandsdygtige i forhold til kulde og kan tåle helt ned til 20 grader under frysepunktet. Som ved alle andre dyr, skal høns også have adgang til rent vand hele døgnet rundt, så deres velfærd og hygiejne kan vedligeholdes bedst muligt. Da høns går ude hele året rundt, vil deres vandskåle også være udsat for direkte kulde og derfor er det muligt vandet fryser i de kolde vintermåneder. For at holde dine høns glade og sunde, er det vigtigt du holder deres vand fra at fryse til, da de eller bliver udsat for dehydrering der kan lede til sygdom, aggression og dårlig produktion af æg blandt andet. Hos Lavpris Dyrehandel har vi et varieret sortiment af vandvarmere til dine høns' vand. Lavpris Dyrehandels vandvarmer sortiment tæller både faste vandvarmere såvel som fleksible vandvarmere, så du får mulighed for at tilpasse vandvarmeren dine helt egne behov. Det er vigtigt at måle sine vandskåle for at finde den helt rigtige vandvarmer og samtidig beslutte sig for om man vil have en cirkulær og fast vandvarmer eller om det er vigtigt med en mere fleksibel type.

Vælg det rette underlag til dine høns
Hos Lavpris Dyrehandel har vi godt sortiment af underlag til dine høns, så du kan vælge det helt rette underlag til lige præcis dit hønsehus. Høns går helst på toilettet i grus eller sand, så det er vigtigt du spreder et godt lag ud i hønsegården, hvor de kan besørge. Efterfølgende kan dine høns' efterladenskaber fjernes uden meget besvær og kan bruges til f.eks. gødning i din have eller i dit drivhus. Et andet bundlag der er meget nemt at have med at gøre, er spåner. Spånerne er lette at samle op fra og er rigtig behageligt for dine høns at befærde sig på. Såfremt udvalget under fanen ”høns” ikke synes bredt nok, kan du med fordel gå ind under fanen 'gnavere' og ind under 'bundstrøelse og badesand” da gnaver bundlag er det samme der også bruges til hønsehold. Under ”bundstrøelse og badesand” kan du vælge blandt flere produkter og dermed vælge præcist det dine høns er mest tilfredse med.

Foder til dine høns
Her hos Lavpris Dyrehandel har vi et varieret og bredt sortiment af hønsefoder, så du kan vælge det helt rette til dine høns. Høns har forskellig smag fra hinanden, så derfor er det vigtigt du i starten af dit hønsehold lige prøver lidt forskellige slags hønsefoder, så du kan vælge det dine høns bedst kan lide.

Hurtig og nem levering til både de store og de små ting
Når du vælger at bestille dine varer hos Lavpris Dyrehandel vil dine varer blive leveret lige til din dør. Leveringen hos Lavpris Dyrehandel tager 1-4 hverdage og kan naturligvis også leveres til dine firmaadresse eller en anden alternativ adresse, såfremt det ønskes.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk