Relaterede produkter

VILDTFUGLESNACK
MED BÆR OG INSEKTER
Produktbeskrivelse

Hobby First Fedtstave er et lækkert supplerende foder til havens vilde fugle.

Hobby First Fedtstave kan lokke adskillige fuglearter ind i din have. Fedtstavens sammensætning passer nemlig til både spurve, mejser, finker og mange andre slags fugle. Husk at fodre regelmæssigt og især er det vigtigt, at fuglene får foder i de koldeste vintermåneder. Et fuglebad er desuden en glimrende måde at lokke endnu flere fugle til, da de både kan vaske sig og få slukket tørsten.

Det er en god idé at bruge et foderbræt eller foderhus, når du giver fuglene Hobby First Fedtstave. Ejer du ikke et, kan de købes billigt her på siden. Foderbrættets placering har stor betydning for, hvor mange fugle, der besøger din have. Fuglene kan bedst lide, at foderhuset står et lidt åbent sted, så de bedre kan holde et vågent øje med sultne rovdyr og så skal de helst kunne komme hurtigt i skjul i træer eller buske. Og så er det jo klart sjovest, hvis du også kan se foderbrættet fra vinduet.

Hobby First Fedtstave giver fuglene en himmelsk blanding af korn, insekter, melorme, frø og fedt, der både smager rigtig godt og vil få fuglene til at pippe af glæde og så får fuglene samtidig hjælp til at dække deres behov for fedt og protein. Og sørger du for, at fuglene altid kan finde foder i haven, er der store chancer for, at de vil vende tilbage gang på gang.

Vigtige fordele

  • Indeholder melorme og insekter, der giver vigtig protein.
  • Tiltrækker vilde fugle til haven.
  • Højt indhold af fedt.
  • For at lokke endnu flere fugle til kan man opstille et fuglebad.
  • Indeholder lækre korn og frø, som fuglene vil elske.
  • Kan med fordel bruges sammen med et Trixie foderhus, der også kan købes her på siden.
  • Du kan nyde synet af de flotte fugle fra vinduet, mens du spiser morgenbrød.

Hobby First Fedtstave hjælper fuglene med at få lidt ekstra protein og fedt, så de bedre kan få dækket deres behov for næring.

Specifikationer
Varenummer 5701265990079
Vægt 510 g
Mærke hobby first
Dyr fugl
Dyregruppe vildtfugle
Type foder
Ingredienser
Korn, olie- og fedtstoffer, frø, melorme, insekter og naturlig farve. 

}