Relaterede produkter

REDEMATERIALE
HAMSTER/FUGL
VOKSEN-UNDULATFULDFODER
MED HONNING
Produktbeskrivelse

Hobby First King Æggegranulat er et letfordøjeligt tilskudsfoder, der passer rigtig godt til unge og voksne prydfugle i hvile-, yngle- og fældningssæsonen.

Hobby First King Æggegranulat er et herligt tilskudsfoder, der forkæler dine fugles smagsløg og sørger for, at de lettere kan holde sig sunde og raske. Hobby First King Æggegranulat har et højt indhold af aminosyrer og sporstoffer, mens mineraler som kalk er med til at gøre æggeskallen hårdere. Vitaminerne i foderet gavner immunforsvaret og holder det stærkt og modstandsdygtigt.

Hobby First King Æggegranulat er supplementsfoder, der passer til prydfugle, der har brug for lidt ekstra for at komme igennem de krævende sæsoner i livet. Foderet passer til både unge og voksne fugle og er oplagt i forbindelse med ynglesæson og fældningsperioden. Hobby First King Æggegranulat kan gives direkte til fuglene eller kan suppleres med frisk frugt og grønt.

Hobby First King Æggegranulat er et både smagfuldt og næringsrigt tilskudsfoder, der indeholder en masse kvalitetsingredienser. Proteinindholdet er højt og stammer blandt andet fra æg, der oven i købet er lette at fordøje. Derudover er der tilsat honning og lækre frø, så fuglene får en dejlig smagsoplevelse. Det er dog vigtigt, at dine fugle får et artstilpasset fuldfoder at leve af og så skal de altid have adgang til frisk drikkevand.

Vigtige fordele

  • Indeholder kvalitetsingredienser som honning og æg.
  • Rigt på protein og næring.
  • Indeholder vitale vitaminer og mineraler.
  • Lækkert foder, der både er let at fordøje og optage for fuglene.
  • Indeholder vigtige aminosyrer og sporstoffer.
  • Velegnet til fugle i yngle-, fældnings- og hvilesæson.


Hobby First King Æggegranulat består af kvalitetsingredienser som honning og æg, der giver energi og protein.

Specifikationer
Varenummer 5400515001113
Vægt 10,00 kg
Mærke hobby first
Dyr fugl
Type foder
Dyregruppe alle
Ingredienser

Produkter fra bageri- og pastaindustrien, sojaproteinkoncentrat*, frø, æggeprodukter, tørrede æg, olie, fedt, sukker og mineraler 

*Dette produkt indeholder genetisk modificeret soja

Tilsætningsstoffer: Vitamin A 16.000 IE, Vitamin D3 1.600 IE, Vitamin E 40 mg, Mangan 75 mg, Zink 50 mg, Kobber 4 mg, Jod 1 mg. 

Analytiske bestanddele: 
Råprotein: 15,8%
Råfedt: 10%
Træstof: 3%
Råaske: 4,5%
Calcium: 0,8%
Fosfor: 0,3%

Fodringsvejledning:

Hvileperioden: 2-3 gange om ugen gives 1/4 af dagsrationen King Æggefoder

Avlsperioden: King Æggefoder gives efter behag

Fældeperioden: Dagligt gives 1/4 foderration King Æggefoder

}