Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / MED OKSEKØD OG VILDT
Produktbeskrivelse

Hill's Science Plan Canine Adult 7+ Youthful Vitality Medium Breed  er et fuldfoder til seniorhunde af medium størrelse. Det vil sige hunde som har en normalvægt på 11-25 kg, og som er 7 år eller ældre. Det indeholder en lang række vigtige næringsstoffer, mineraler og vitaminer som er med til at give hunden en god alderdom. 

Hill's Science Plan Youthful Vitality-serien er sammensat specielt med henblik på at bekæmpe symptomer på aldring hos hunde der er på vej ind i seniorlivet. En ældre hund vil helt naturligt blive mindre aktiv og have brug for mere søvn. Hunde udvikler alderdomstegn, nøjagtig som vi mennesker gør. 
 Den rigtige ernæring er med til at bevare din hunds almene sundhedstilstand og velvære i den sidste del af livet. Din hund vil nyde at få lidt ekstra pleje og omsorg i denne livsfase.

Mange mellemstore hunde er disponerede for at udvikle ømme og stive led efterhånden som de ældes. Hos en overvægtig hund vil den ekstra vægt lægge pres på leddene. Dette kan være meget ubehageligt for hunden og gøre den mindre glad for at bevæge sig. Hill's Science Plan Canine Adult 7+ Youthful Vitality Medium Breed indeholder chondroitin-sulfat og glucosamin, som styrker knogler, led og brusk.

Hjælper med at holde idealvægten ved en kombination af et moderat proteinindhold (20%) og et lavt fedtindhold (12,8%).    Kalorieindholdet er ligeledes holdt på et lavt niveau. Beriget med fibre som fremmer mæthedsfornemmelsen mellem måltiderne. De naturlige kostfibre holder tarmfunktionen sund og giver dermed hunden regelmæssig afføring.  

Omega-3 og -6 fedtsyrer bidrager til en sund hudbarriere og flot pels. Ingen kunstig tilsætning af farvestoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler.

Vigtige fordele

  • Bevarer vitaliteten i senioralderen
  • Giver optimal fordøjelse og letter afføringen
  • Bevarer muskelmassen
  • Giver sunde knogler, led og brusk

Hill's Science Plan Canine Adult 7+ Youthful Vitality Medium Breed er et smagfuldt foder med med kylling og ris. Posen har en praktisk genlukkefunktion, så foderet holder sig friskt længere.

Specifikationer
Varenummer 052742015835
Vægt 10,00 kg
Mærke hill's science plan
Dyr hund
Alder senior
Størrelse medium 11 - 25 kg
Smag kylling
Vægt 5 - 10 kg
Konsistens tør
Ingredienser

Majs, risgrits (13%), kyllinge- (21%) og kalkunkødmel, byg, havre, koncentrat, tørrede hele æg, sojabønneolie, animalsk fedt, hørfrø, mineraler, tørret roemasse, tørrede gulerødder, tomatolie, tørret citruspulp, fiskeolie, tørret spinat, vitaminer, sporstoffer, brusk-hydrolysat (kilde til chondroitinsulfat), hydrolysat af krebsdyrskal (kilde til glucosamin), og beta-caroten. Med naturlig antioxidant (blandede tocopheroler).

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Vitaminer 
Pr. kg.: A-vitamin 9193 IU, C-vitamin 360 mg, D-vitamin 929 IU, E-vitamin 1265 mg.
Mineraler 
Fosfor 0.6%, kalcium 0.84%, kalium 0.74%, magnesium 0.09%, natrium 0.18%.
Aminosyrer
Pr. kg.: L-Carnitin 304 mg.

Antioxidanter
Pr. kg.: Beta-caroten 1.5 mg.

Essentielle fedtsyrer
Omega-3 fedtsyrer 0.81%, omega-6 fedtsyrer 3.54%. 

Analyse
Protein 20%, fedt 12.8%, råaske 5%, råfibre 1.6%, kulhydrat (NFE) 52.7%, vand 8%.

Energiindhold
Pr. kg.: 3.629 kcal.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
2,5 45 - 60
5 75 - 105
10 130 - 175
20 215 - 295
30 290 - 400
40 360 - 500
50 425 - 590
60+ 9 pr. kg.


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

For at give dit kæledyr de korrekte portioner kan det være en god ide at holde øje med dets appetit, udseende og afføring.
At se på afføring lyder måske ikke som særlig behageligt, men det er en af de vigtigste indikatorer for at vurdere den almene sundhedstilstand.
En øget hyppighed, store mængder eller løs afføring er ofte tegn på, at det får mere mad, end det er nødvendigt.
Husk også jævnligt at veje dit kæledyr, så du kan opretholde dets idealvægt.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.





}