Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Hill's Science Plan Feline Adult Perfect Weight Chicken kattemad er et light kattefoder som er særlig udviklet til katte som er overvægtige, eller med tendens til at tage på. Foderet kan bruges som hverdagsfoder til voksne katte som er 1 år eller ældre.

Når katte har tendens til overvægt, skyldes det som regel deres alder eller genetik, eller at de er mindre aktive, neutraliserede, eller at de overspiser. Katte som er steriliserede eller kastrererede får forstyrret sin hormonbalance ved indgrebet, og kommer derfor ofte til at døje med overvægt.

Hill's Science Plan Feline Adult Perfect Weight Chicken er lavet på en basis af proteiner fra magert kalkun- og kyllingekød. Foderet er både fedt- og kaloriereduceret, hvilket betyder at din kat stadig kan nyde en dejlig skål mad, men uden at indtage for mange kalorier.

Med sit indhold af hørfrø, er foderet beriget med omega-3-og omega-6-fedtsyrer, og dette er med til at give katten en stærk hudbarriere og en flot, blank pels.

Foderet har et højt fiberindhold som er med til at vedligeholde en sund mave-tarmkanal, med den sideeffekt at katten får en god og regelmæssig afføring. Sunde fibre virker også appetitregulerende, da de giver god mæthedsfornemmelse. 

Vigtige fordele 

  • Kontrolleret fedt-og kalorieindhold for en sund idealvægt
  • Udvalgte fibre giver en langvarig mæthedsfornemmelse 
  • Idealvægtige katte er mere aktive og vitale
  • Komplet ernæringsløsning med vigtige næringstoffer, vitaminer og mineraler 

Hill's Science Plan Feline Adult Perfect Weight Chicken kattemad er helt uden kunstige aromastoffer, farve- og konserveringsmidler. En idealvægtig kat kan nyde en større livskvalitet med en forventet højere levealder.
Specifikationer
Varenummer 052742367408
Vægt 8,00 kg
Mærke hill's science plan
Dyr kat
Problem overvægt
Alder voksen
Smag kylling
Konsistens tør
Vægt 5 - 10 kg
Ingredienser

Kyllinge- (23%) og kalkunmel, risgrits, majsglutenmel, cellulose, tomatmasse, tørret roepulp, hørfrø, animalsk fedt, kokosolie, koncentrat, mineraler, L-lysin, DL-methionin, tørrede gulerødder, L-carnitin,vitaminer, taurin, sporstoffer og beta-karoten. Med naturlig antioxidant (blandede tocoferoler).

Analytiske bestandele: 

Protein: 37,2 %

Fedtindhold: 12,9%

Træstof: 8,9 %

Råaske: 6,1 %

Kalcium 0,95 %

Fostof: 0,72 %

Natrium: 0,38 %

Kalium: 0,71 %

Magnesium: 0,09%

 

Vitaminer pr.kg:

E-vitamin: 650 mg

C-vitamin: 105 mg

Beta-karoten: 1,6 mg

 

Tilsætningsstoffer med enæringsmæssige egenskaber:

E672 (A-vitamin): 34477 IE

E671 (D3-vitamin):1815 IE

E1 (Jern): 165 mg

E2 (Jod): 1,6 mg

E4 (Kobber): 20,9 mg

E5 (Mangan): 7,3 mg

E (Zink):140 mg

E8 (Selen): 0,3 mg, med natrium antioxidant. 
 
 

Anbefalet foderanvisning

 

Kattens vægt Mængde foder i gram/dag
(kg) (g)
30 - 40 
 40 - 55  
50 - 65 
5 55 - 80 
6 + 12 g/kg
 
 
 
 
}