Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
Produktbeskrivelse

Hill's Science Plan Adult Small & Miniature med kylling og kalkun er et fuldfoder til voksne hunde af små racer. Foderet bruges fra 12-måneders alderen og op til 6 år, og er beregnet til hunde som har en maksimal idealvægt på 10 kg. 

De små hunderacer er meget populære byhunde, og mange af dem lever store dele af livet indendørs hvor de ikke har store udfoldelsesmuligheder. Disse hunde er derfor særlig udsatte for at blive overvægtige. 

Hill's Science Plan Adult Small & Miniature bidrager til at hunden kan holde en fornuftig vægt. Foderet opfylder dit kæledyrs store behov for energi ved hjælp af sit kalorieindhold (3.740 kcal/kg) og proteinniveau (24,5%), som er særlig velegent til små hunde. 

Science Plan Canine Adult Small & Miniature er også gavnligt for de små hundes mundhygiejne, deres fordøjelse og sund hud og flot pels. 

Foderet er beriget med sunde kostfibre og letfordøjelige proteiner, og det er med til at give hunden en optimal fordøjelse og afføring.  Hørfrø bidrager til at regulere fordøjelsen og næringsstofferne bliver herved optaget mere effektivt. 

Små hunde bliver ofte ret gamle og derfor er det vigtigt at være opmærksom på at deres led holder sig sunde og raske. Foderet indeholder de naturlige stoffer glucosamin og chondroitin som understøtter hundens knogler, led og brusk.

Vigtige fordele

  • Optimal fordøjelse
  • Smuk pels og sund hud
  • Styrker led og brusk
  • Giver sund fordøjelse

Hill's Science Plan Canine Adult Small & Miniature er et smagfuldt foder, som vækker appetitten hos den mest kræsne hund. 

Specifikationer
Varenummer 052742282305
Vægt 6,50 kg
Mærke hill's science plan
Dyr hund
Alder voksen
Smag kylling
Størrelse small 0 - 10 kg
Konsistens tør
Vægt 5 - 10 kg
Ingredienser

Tørret kylling og kalkun (kylling 34%; kalkun 4%, totalt fjerkræ 51%), majs, hvede, risgrits, animalsk fedt, koncentrat, vegetabilsk olie, mineraler, hørfrø, tomatmasse, spinatpulver, citruspulp, vindruemasse, vitaminer, sporstoffer, taurin og beta-karoten. Naturligt konserveret med blandede tocopheroler og citronsyre.

Tilsætningsstoffer
Vitaminer 
Pr. kg.: A-vitamin 9526 IU, C-vitamin 105 mg, D-vitamin 734 IU, E-vitamin 690 mg. 
Mineraler
Fosfor 0,69%, kalcium 0,81%, kalium 0,69%, magnesium 0,08%, natrium 0,3%.

Sporstoffer 
Pr. kg.: Kobber 11,6 mg, zink 180 mg. 

Essentielle fedtsyrer
Omega-3 fedtsyrer 0,57%, omega-6 fedtsyrer 3,63%.

Antioxidanter
Pr. kg.: Beta-karoten 1,5 mg.

Analyse
Protein 23,1%, fedt 14,8, råfiber 1,3%, kulhydrat (NFE) 47,7%, vand 8%.

Energiindhold
Pr. kg.: 3.740 kcal.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Kropsvægt Tørfoder
(kg) (g)
2 40 - 60
3 55 - 80
5 85 - 115
7,5 115 - 155
10 140 - 195


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

 
}