Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
BEEF STICK SCHOOL HUNDEGODBID
SUKKERFRI / TYND GODBID MED FJERKRÆ
Produktbeskrivelse

Hill's Science Plan Canine Mature Mini Adult 7+ er et fuldfoder til små seniorhunde som er over 7 år og med en normalvægt på 4-10 kg. Det drejer sig typisk om små raser som f.eks. Chihuahua, Bichon Frisé, Shih Tzu og Cavalier King Charles. Foderet indeholder en lang række vigtige næringsstoffer, mineraler og udvalgte vitaminer som er med til at give din hund en god og sund seniortid. 

Allerede ved 7-års alderen begynder de første alderdomstegn at vise sig. Med dem følger en række forskellige heldbredsmæssige udfordringer. Det kan være problemer med tænderne, leddene, fordøjelsen eller begyndende overvægt. Det er derfor en god idé at tage disse problemer i opløbet, ved at give hunden det rigtige foder.

Hill's Science Plan Canine Mature Mini Adult 7+ er beregnet til små hunderacer som ofte foretrækker at få sit foder i form af små foderpiller. Denne variant er med kylling, og det er en smag som mange hunde er glade for.

Hill's Science Plan Canine Mature Mini Adult 7+ indeholder chondroitin-sulfat og glucosamin, som styrker knogler, led og brusk. Mange seniorhunde er udsatte overfor at få problemer med leddene. Især hvis hunden også er overvægtig, så kan stive og ømme led give hunden en ubehagelig tilværelse. Dette kan også gøre hunden mindre tilbøjelig til at være aktiv, og det er ikke hensigtsmæssig for et godt hundeliv.

Foderet har et moderat proteinindhold (17,4%) og et lavt fedtindhold (14%) og dette hjælper hunden til at holde idealvægten. Essentielle fedtsyrer som Omega-3 og -6, bidrager til at hunden bevarer en sund hud og flot pels.

Foderet er sammensat med fiberrige ingredienser som gavner fordøjelsen og giver en god og regelmæssig afføring. De naturlige kostfibre gør også at hunden får en bedre og længere mæthedsfornemmelse. Hvis hunden får mange  belønninger i form af godbidder, så skal dette medregnes i dagens samlede kaloriemængde.  

Den aldrende seniorhund vil helt naturligt have et lavere aktivitetsniveau. Med et rigtig godt foder kan du give din hund lidt ekstra omsorg i den tredje alder. 

Vigtige fordele

  • Bevarer vitaliteten hos seniorhunden
  • Giver god fordøjelse og letter afføringen
  • Gavner sunde knogler, led og brusk
  • Hjælper med at holde idealvægten
  • Omega fedtsyrer giver sund hud og blank pels

Hill's Science Plan Canine Mature Mini Adult 7+ har et lavt kalorieniveau og er uden tilsætning af farvestoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler. 

Specifikationer
Varenummer 052742609607
Vægt 7,50 kg
Mærke hill's science plan
Dyr hund
Konsistens tør
Størrelse small 0 - 10 kg
Smag kylling
Alder senior
Vægt 5 - 10 kg
Ingredienser

Majs, hvede, kyllinge- (22%) og kalkunmel, animalsk fedt, fordøjelse, hørfrø, tørret roemasse, mineraler, vegetabilsk olie, vitaminer, sporstoffer, bruskhydrolysat (kondroitinsulfatkilde), krebsdyrhellhydrolysat (kilde til glucosamin) og beta-caroten. Med naturlig antioxidant (blandet tocopheroler).

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Sukkerstoffer
Pr. Kg.: Chondroitin sulphate 523 mg, glucosamin 429 mg.
Vitaminer 
Pr. kg.: Vitamin A 9657 mg, Vitamin C 100 mg, Vitamin D 784 IU, Vitamin E 600 IU.
Mineraler
Kalcium 0.68%, magnesium 0.1%, fosfor 0.51%, kalium 0.69%, natrium 0.22%. 
Aminosyrer
Pr. kg.: Taurin 942 mg.

Antioxidanter
Pr. Kg. Beta-caroten 1.5 mg. 

Essentielle fedtsyrer
Omega-3 fedtsyrer 0.96%, omega-6 fedtsyrer 2.89%. 

Analyse
Protein 17.4%, fedt 14%, råaske 4.%, råfibre 1.8 %, kulhydrat (NFE) 53.6%, fugt 8.5%.

Energiindhold
Pr. kg.: 3.683 kcal.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
2 40 - 50
3 50 - 70
5 75 - 105
7,5 100 - 140
10 125 - 175
15 170 - 235


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

For at give dit kæledyr de korrekte portioner kan det være en god ide at holde øje med dets appetit, udseende og afføring.
At se på afføring lyder måske ikke som særlig behageligt, men det er en af de vigtigste indikatorer for at vurdere den almene sundhedstilstand.
En øget hyppighed, store mængder eller løs afføring er ofte tegn på, at det får mere mad, end det er nødvendigt.
Husk også jævnligt at veje dit kæledyr, så du kan opretholde dets idealvægt.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

 

}