Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
Produktbeskrivelse

Hill's Science Plan Canine Mature Adult Medium 7+ er med kylling og er et fuldfoder til seniorhunde over 7 år. Foderet er beregnet til mellemstore racer som vejer fra 11 til 25 kg. Det indeholder vigtige næringsstoffer, mineraler og vitaminer som er nødvendige for en sund alderdom. 

Når hunden er ældre end 7 år er aldringsprocessen i gang og med det følger forskellige udfordringer for hundens helbred og trivsel. Det er vigtigt at den aldrende hund får et foder, som specifikt rettet mod disse udfordringer. 

Mellemstore hunde har meget energi og bliver ofte brugt som arbejdshunde, samt til jagt og andre udendørs aktiviteter.  Efterhånden som hunden bliver ældre kan man se de første tegn på alderdom i form af f.eks. ømme led og nedsat lugtesans.
Hill's Science Plan Canine Mature Adult Medium 7+ indeholder bl.a. omega 3- og 6- fedtsyrer som er gavnlige for en sund hud og en flot pels. Huden er et af kroppens vigtigste organer og en velplejet og hel hud beskytter kroppen mod bakterier. Foderet indeholder antioxidanter og vigtige vitaminer som styrker immunforsvaret. 

I modsætning til mindre hunde, så  kan hunde af de mellemstore racer være udsatte for ømme led. Dette skyldes at hundene har en større kropsvægt og ofte er særdeles fysisk aktive. Hill's Science Plan Canine Mature Adult Medium 7+ indeholder chondroitin-sulfat og glucosamin, som er med til at bevare mobiliteten i knogler, led og brusk.

Foderet indeholder gavnlige fibre og meget fordøjelige proteiner som giver en velafbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse. Gode proteiner bibeholder muskelmassen og dette gør at idealvægten kan opretholdes. Foderpillen har en særlig form og størrelse som gør foderet ekstra spændende at tygge i. Takket være kalkbindere i foderet, kan dannelsen af tandsten bremses. 

Vigtige fordele

  • Bevarer mobiliteten
  • Styrker fordøjelsen
  • Gavner muskelmassen
  • Omega fedtsyrer giver flot pels

Hill's Science Plan Canine Mature Adult Medium 7+ sørger for den korrekte ernæring så din hund kan holde sig sund og rask igennem alderdommen.

Specifikationer
Varenummer 052742927206
Vægt 12,00 kg
Mærke hill's science plan
Dyr hund
Alder senior
Størrelse medium 11 - 25 kg
Smag kylling
Konsistens tør
Vægt 11 - 15 kg
Ingredienser

Majs, hvede, kylling (22%) kalkunmel, animalsk fedt, hørfrø, tørret roemasse, mineraler, sojabønneolie, vitaminer, sporstoffer, bruskhydrolysat (kilde til chondroitinsulfat), krebsdyrskalhydrolysat (kilde til glucosamin) og beta-caroten. Med naturlig antioxidant (blandede tocopheroler). 

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Sukkerstoffer
Pr. kg.: Chondroitin sulfate 506 mg, glucosamin 422 mg.
Vitaminer 
Pr. kg.: Vitamin A 9692 IU, Vitamin C 100 IU, Vitamin D 752 mg, Vitamin E 600 IU.
Mineraler
Calcium 0.67%, magnesium 0.1%, fosfor 0.52%, kalium 0.71%, natrium 0.22%.
Aminosyrer
Pr. kg.: Taurin 935 mg.

Antioxidanter
Pr. kg.: Beta-kcaroten 1.5 mg.

Essentielle fedtsyrer
Omega-3 fedtsyrer 0,97%, omega-6 fedtsyrer 3,01%.

Analyse
Protein 17.5%, fedt 14.2%, rå fiber 2%, kulhydrat (NFE) 53.4%, fugt 8.5%.

Energiindhold
Pr. kg.: 3.682 kcal.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Hundens vægt Tørfoder
(kg) (g)
2,5 45 - 60
5 75 - 105
7,5 100 - 140
10 125 - 175
20 210 - 290
30 285 - 395
40 355 - 490
50 420 - 580
60+ 9 pr. kr.

 
Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende.
Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

For at give dit kæledyr de korrekte portioner kan det være en god ide at holde øje med dets appetit, udseende og afføring. At se på afføring lyder måske ikke som særlig behageligt, men det er en af de vigtigste indikatorer for at vurdere den almene sundhedstilstand. En øget hyppighed, store mængder eller løs afføring er ofte tegn på, at det får mere mad, end det er nødvendigt.
Husk også jævnligt at veje dit kæledyr, så du kan opretholde dets idealvægt.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

}