Relaterede produkter

KILLINGE-KATTEFODER VÅD I GELÉ
ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
KILLINGE-KATTEFODER VÅD 12 X 85 GR
IAMS KITTEN SOVS KATTEMAD 1020 G Pris pr. kg DKK 61,72
ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
Produktbeskrivelse

Hill's Science Plan Kitten Healthy Development Mix kattemad er fremstillet til killinger som er fra 8 uger og op til 12 måneder. Det består af 12 portionsposer med vådfoder i to smagsvarianter. Foderet er fremstillet af møre kødstykker i sauce, alt sammen i top kvalitet. Det er baseret på alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som små killinger har behov for i voksealderen.

Katte og killinger er generelt småtspisende dyr og det er derfor vigtigt at deres foder indeholder alle de nødvendige næringsstoffer og den rigtige mængde kalorier. Foderet indeholder stor energitæthed hvilket medfører at killingen ikke behøver store portioner.

Foderets indhold af omega-3 fedtsyrer er med til at fremme udviklingen af en stærk hudbarriere, og det gør dit kæledyr mindre udsat for at udvikle hudinfektioner. Fedtindholdet er også med til at smøre mave-tarmkanalen, og dette er gavnligt for en god fordøjelse, med regelmæssig afføring.

Katte er også et småtdrikkende dyr og det gør dem ekstra udsat for at danne krystaller i urinen. Killingefoderet fra Hill's har et ekstra lavt magnesiumniveau, og det medfører mindre krystaldannelse og dermed også mindre risiko for senere udvikling af urinsten. 

Vigtige fordele

  • Vigtige vitaminer og mineraler som bidrager til en velafbalanceret kost
  • Omega-3 fedtsyrer som fremmer sund hud og blank pels
  • Et lavt salt- og magnesiumindhold er med til at holde urinvejene sunde
  • Velsmagende med 100% smagsgaranti 

Hill’s Kitten Development Mix er baseret på friske og delikate ingredienser. De praktiske portionsposer med varianterne havfisk og kylling, gør det enkelt at fodre din sultne killing.

Kitten med Ocean Fish (min. 4%):
Kylling, laks, hvedemel, protein pulver, calciumsulfat, cellulose, DL-methionin, L-lysinhydrochlorid, sirup, L-tryptophan, taurin, kaliumklorid, vitaminer og sporstoffer
Specifikationer
Varenummer 052742211503
Vægt 1,05 kg
Mærke hill's science plan
Dyr kat
Konsistens våd
Smag kylling
Alder killing
Vægt 0 - 4 kg
Ingredienser

Ingredienser
Pose med kylling: Kylling (min. 40 %), svinekød, hvedemel, laks, protein pulver, calciumsulfat, cellulose, DL-methionin, L-lysinhydrochlorid, sirup, taurin, L-tryptophan, magnesiumoxid, vitaminer og sporstoffer

Kitten med havsfisk:
Kylling, laks (min. 4 %), hvedemel, protein pulver, calciumsulfat, cellulose, DL-methionin, L-lysinhydrochlorid, sirup, L-tryptophan, taurin, kaliumklorid, vitaminer og sporstoffer.

Killinger fra 1 - 3 måneder bør fodres 2 - 3 poser pr. dag.
Killinger fra 4 - 12 måneder bør fodres 3 - 5 poser pr. dag.

Mængden af poser kan variere alt afhængig af killingens alder, aktivitet og temperament.

Husk altid at have friskt vand til rådighed for din kat. 
}