Relaterede produkter

Produktbeskrivelse
Hill's Science Plan Kitten Mousse kattemad er udviklet specielt til killinger i alderen 8 uger til 12 måneder. Vådfoderet er særlig energiberiget, og egner sig derfor også særlig godt til drægtige og diegivende katte. Hill's killingefoder giver den voksende kat alle de vigtige næringsstoffer, mineraler og vitaminer som den har brug for. 
 
Foderet har en høj energidensitet som gør at det opfylder den voksende killings høje energibehov. De fleste katte er småtspisende dyr og det er derfor en god idé at killinger får et særlig energiberiget foder, så de kan få opfyldt alle sine behov, også ved en lille portion. Også drægtige og diegivende katte kan med fordel spise dette foder, da de har brug for ekstra næring i denne specielle livsfase.
 
Hill's Kitten Mousse er baseret på sunde proteiner fra kylling og kalkun. De er også letfordøjelige, og dermed skånsomme for den lille killingemave. Naturlige fibre giver katten en velfungerende fordøjelse og dermed også en god og regelmæssig afføring. Naturlige omega -3 fedtsyrer giver en stærk hudbarriere, så katten har mindre risiko for problemer med huden.

Som navnet afslører, har dette vådfoder en ekstra blød og let, nærmest mousseagtig konsistens. Dette gør killingerne ekstra tilbøjelige til at kaste sig over madskålen. Det høje væskeindholdet i foderet er også gavnligt, da katte er kendt for at være småtdrikkende dyr.

Tips: Konsistensen gør også at medicin enkelt kan gives via foderet. Det gælder både flydende medicin og piller som kan knuses. 

Vigtige fordele
  • Særlig fremstillet til killinger i voksealderen
  • Sunde fedtsyrer for sund hud og flot pels
  • Særlige proteiner giver sund vækst og stærke muskler
  • Udvalgte fibre giver sund fordøjelse

Hill's Kitten Mousse kattemad sikrer den bedste start på livet for en lille killing. Vådfoderet er velsmagende og med en dejlig konsistens, som giver katten en daglig forkælelse ved madskålen.

Specifikationer
Varenummer 052742013350
Vægt 85 g
Mærke hill's science plan
Dyr kat
Alder killing
Vægt 0 - 4 kg
Konsistens våd
Smag kylling
Ingredienser

Kød og animalske biprodukter (kylling 9%, kalkun 29%), korn, olie og fedtstoffer, mineraler.

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Vitaminer
Pr. kg.: Vitamin A 47.501 I.E., vitamin D3 539 I.E, mangan 2,8 mg, zink 40,7 mg.
Mineraler
Kalcium 0,28%, fosfor 0,27%, natrium 0,13%, kalium 0,21%, magnesium 0,03%.

Analyse
Protein 10,6%, fedt 8,4%, råfibre 0,03%, råaske 2,1%, fugtighed 75,7%.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (dåser/dag):

Killinger

Killingens alder 1-3 måneder 4-6 måneder 7-12 måneder
Antal dåser om dagen 1+1/4 - 3 2+1/2 - 3+1/2  2+1/3 - 4 


Drægtige og diegivende katte:
4 dåser om dagen.

Server foderet i 2-4 daglige måltider.
Vådfoder skal serveres ved stuetemperatur, da det fremhæver smagen. Eventuelle rester i dåsen skal opbevares i køleskabet. 

Sørg altid for at din kat har adgang til rent drikkevand. 

}