Relaterede produkter

TANDRENS HUND OG KAT
REDUCERER PLAK/TANDSTEN
FINGERTANDBØRSTE
PÅFØRES FINGEREN
LAKSEOLIE TIL HUND
RIG PÅ OMEGA 3 & 6 FEDTSYRER
Produktbeskrivelse

Oplever du, at din kat har tendens til overvægt og at den ofte lider af urinvejsproblemer, så er dette vådfoder, det du søger. 

Dette smagfulde foder er udviklet specielt til katte, der døjer med overvægt og urinvejsproblemer. Den unikke formel i Hills Diet Metabolic + Urinary Stress er udviklet i samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter, så du er sikret et kvalitetsfoder, der lever op til de listede behov. 

Foderet er med til at reducerer risikoen for at urinsten bliver gendannet i urinvejene. Foderet indeholder urinforsurende ingredienser, der sammen med det lave indhold af magnesium, sikrer et bedre miljø i urinvejene og derved eliminerer de forhold urinstenene skal bruge for at blive dannet. 

Hill's Diet Metabolic + Urinary Stress hjælper også, hvis din kat virker stresset. Foderet indeholder beroligende ingredienser som L-tryptofan og mælkeproteinhydrolysat, der hjælper din kat til en følelsesmæssig balance og hjælper derved med at reducerer stress. 

Kylling er en vigtig ingrediens, da din kat får en masse af de essentielle aminosyrer, der er vigtige for dens helbred. Derudover har kylling også et lavt fedtindhold, så din kat har lettere ved at holde sin idealvægt. Mindre fedt i maden mindsker også risikoen for hjerteproblemer, og din kat vil derfor kunne føle sig sund indeni. 

Katte er kødædere og derfor er kylling i foderet rigtigt godt, da din kat derved vil indtage en masse vigtige proteiner gennem kosten.

Med en nøje afbalanceret blanding af vitaminer, mineraler, sporstoffer, beta-caroten samt naturlige antioxidanter, bliver din kat forsynet med vitalstoffer, der passer til din kat. Dette er med til at styrke din kats immunforsvar, så din kan holde sig sund. 

Vigtige fordele:

  • Urinfortyndende egenskaber
  • Mindsker stress 
  • Mindsker risikoen for urinsten
  • Lavt indhold af magnesium 
  • Lavt kalorieindhold, der mindsker overvægt 
Specifikationer
Varenummer 052742008653
Vægt 1,02 kg
Mærke hill's prescription diet
Dyr kat
Alder voksen
Smag kylling
Konsistens våd
Problem overvægt
Vægt 0 - 4 kg
Ingredienser