Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
HVALPE-HUNDEMAD RACER >10 KG
HAPPY DOG JUNIOR LAM OG RIS HUNDEFODER 10 KG Pris pr. kg DKK 28,90
ALDER: 7 MÅNEDER - 18 MÅNEDER
VOKSEN-HUNDEMAD RACER < 25 KG
HAPPY DOG SUPREME IRLAND HUNDEFODER 12,5 KG Pris pr. kg DKK 31,28
ALDER: 12 MÅNEDER -
Produktbeskrivelse

Happy Dog Supreme New Zealand er et fuldfoder med lam og ris til voksne hunde af mellemstore og store racer

Dette foder fra Happy Dog er sammensat specielt til mellemstore og store hunde med et normalt aktivitetsniveau. Hundefoderet er også anbefalelsesværdigt til hunden med den lidt sarte mave. Foderet er fyldt med letfordøjelige proteiner fra lam og smagt til med newzealandsk musling, der giver din hund de nødvendige byggesten til kroppen og er med til styrke din hunds led. Happy Dog Supreme New Zealand har et balanceret indhold af kulhydrater fra majs og ris. Foderet kan både serveres tørt og trække i varmt vand. Den lækre smag af lam og ris vil uden tvivl få din hunds tænder til at løbe i vand.

Happy Dog Natural Life Concept er udtænkt for at præsentere hunden for et spændende, næringsrigt og sundt foder med masser af naturlige ingredienser. Den unikke sammensætning af urter og grønt er med til at give din hund vigtige vitaminer, der medvirker til et stærkt immunforsvar, der holder din hund sund og rask.

Vigtige fordele

 • Letfordøjelig protein fra lam.
 • Energi til hele dagen fra ris og majs.
 • Newzealandsk musling, der styrker led.
 • Glutenfri.
 • Skånsom for maven.

Happy Dog Supreme New Zealand er et sundt tørfoder med lam og ris, der henvender sig til den voksne hund fra 11kg og op, der kan have en følsom fordøjelse.

Specifikationer
Varenummer 4001967014051
Vægt 12,50 kg
Mærke happy dog
Dyr hund
Størrelse medium 11 - 25 kg
Problem følsom mave/tarm
Alder voksen
Konsistens tør
Smag lam
Vægt 11 - 15 kg
Ingredienser

Happy Dog Piemonte er et italiensk inspireret tørfoder til den voksne og aktive hund med sart mave

Happy Dog Piemonte hundefoder til den aktive hund er sammensat af spændende lækkerier fra det italienske køkken. Foderet er fyldt med sunde og letfordøjelige proteiner fra and og fisk og er tilsat eksklusiv italiensk kastanje, der er rig på fiber, som giver den sarte hund en sund og naturlig tarmflora.

Italiensk kastanje indeholder vigtige omega-3 og -6 fedtsyrer og sammen med fisk, er det med til at give din bedste en ven flot og skinnende pels og en sund hud. Selv en kræsen hund vil ikke kunne modstå dette spændende hundefoder med inspiration fra Sydeuropa.

Happy Dog Natural Life Concept forsyner din hund med alt, hvad den har brug for fra naturen. Happy Dog Piemonte indeholder en vitaminrig blanding af urter og grønt, der giver din hund støtte til immunforsvaret, samt calcium og fosfor, der er med til at styrke hundens knogler.

Vigtige fordele

 • Letfordøjelig protein fra and
 • Omega-3 og -6 fra fisk, der giver skinnende pels
 • Udsøgte urter fra Middelhavet.
 • Glutenfri.
 • Tilsat ægte italiensk kastanje.
 • kartoffel.


Happy Dog Piemonte er et italiensk inspireret tørfoder til voksne hunde af mellemstore og store racer med sensitiv fordøjelse fra 11kg og opefter.

}