Relaterede produkter

VOKSEN-KATTEFODER VÅD I GELÉ
ALDER: 12 MÅNEDER -
Produktbeskrivelse

Happy Cat Large Breed Kattemad er fuldfoder med fjerkræ og oksekød til voksne katte af store racer

Foderpillerne i Happy Cat Large Breed kattefoder er helt bevidst gjort større, da store katte kan finde på at sluge dem, hvis de er for små. Når din kat sætter tænderne i dette tørfoder, får den ikke bare et velsmagende måltid, men den får også naturlig tandpleje af at tygge foderet og dermed en mere fornuftig fordøjelse.

Happy Cat Large Breed indeholder en lang række ingredienser, der alle går ind under Happy Cats All in One princip. Dette går ud på, at din kat får alt det, den har brug for i ét foder. En fornuftig fordeling af mineraler støtter både kattens urinveje og knogler, mens taurin er med til at holde hjertet sundt. Derudover er foderet tilsat en lang række frugt, grønt og urter, der er fyldt med vitamin, som er med til at give katten et stærkt immunforsvar.

Happy Cat Large Breed er helt uden fisk, men det betyder ikke, at din kat bliver snydt for en god smagsoplevelse. Foderet indeholder protein fra fjerkræ, oksekød og lam, der både smager dejligt og hjælper med at genopbygge muskler. Den store kat har ofte en stor appetit, derfor er det vigtigt at holde øje med dens vægt. Happy Cat Large Breed har et moderat fedtindhold og er tilsat havalger, der kan styrke din kats led.

Vigtige fordele

  • Protein fra fjerkræ, oksekød og lam.
  • Moderat fedtindhold.
  • Velegnet til opblanding med andre smagsvarianter.
  • Store foderpiller der er gode for din kats tænder.
  • Anbefalet til store katte.
  • Vitaminrige urter.


Happy Cat Large Breed er tørfoder med oksekød, fjerkræ og lam, der er velegnet til at store katte. Store foderpiller gavner den store kats tænder.

Specifikationer
Varenummer 4001967080445
Vægt 10,00 kg
Mærke happy cat
Dyr kat
Alder voksen
Konsistens tør
Smag kylling
Vægt 5 - 10 kg
Ingredienser
}