Relaterede produkter

ALPEHØ
NATURLIGE URTER OG GRÆSARTER
BUNDSTRØELSE
STØVER IKKE
Produktbeskrivelse

Med disse Vitakraft Rollinis Gnaversnacks kan du give din gnaver eller kanin lidt ekstra sjov, den kan underholde sig med.

Disse sprøde kugler kar en lækker smag af æble og honning, som giver en hel symfoni af smag på din gnavers tunge, når den først giver sig i kast med disse godbidder. Når din gnaver eller kanin bider i en af disse snacks, er godbiddens sprødhed med til at vedligeholde din pelsede vens naturlige slibning af tænderne, hvilket fremmer den gode mundhygiejne.

Disse Vitakraft Rollinis Gnavergodbidder er ikke blot et sundt tilskud i din gnavers eller kanins foderskål. De er også med til at underholde og aktivere din lille gnaver eller kanin. Din pelsede ven kan nemlig skubbe til disse snacks og de vil herefter trille lidt rundt i buret, så din kanin eller gnaver bliver udfordret mentalt og får samtidig brugt deres naturlige instinkter, når det kommer til at skulle finde føde.

Husk at godbidder er et supplement og ikke må gå i stedet for det daglige hovedfoder.

Vigtige fordele: 

  • Sukkerfrie godbidder
  • Fyldt med grøntsager og frugter
  • Nem lille snack
  • Hjælper med at aktivere din gnaver eller kanin
  • Kan spises af alle gnavere og kaniner
Specifikationer
Varenummer 4008239257307
Vægt 40 g
Mærke vitakraft
Dyr gnaver
Smag frugt
Dyregruppe hamster
Ingredienser

Korn (74,4%), vegetabilske biprodukter, nødder, grøntsager, frugter (tørret æble 3,6 %), honning, æg og æggebiprodukter, mineraler. 

Tilsætningsstoffer: 

Med farvestoffer, Jern: 37,84 mg

Fodervejledning

Varierer alt after hvilket dyr, du har

Max 1 kugle om dagen

}