Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hamster & Smågnaverlegetøj


Stort udvalg af spændende hamsterlegetøj og smågnaverlegetøj til lave priser.

Hamstere og andre smågnavere som mus og ørkenrotter er meget aktive dyr.  Det er derfor vigtigt, at du giver din hamster eller anden gnaver noget legetøj, som den kan beskæftige sig med på en fornuftig måde. Når din gnaver bliver stimuleret og beskæftiget tilstrækkeligt, bliver den meget mere rolig og er så også nemmere at håndtere, især for børn. Hos Lavprisdyrehandel finder du derfor altid et stort udvalg af sjovt hamsterlegetøj og smågnaverlegetøj. Legetøj til en hamster eller anden smågnaver kan bestå af rigtig mange ting. De elsker som regel alt der giver mulighed for at kravle ind i eller op på noget. Derudover elsker de fleste gnavere, som de huleboende dyr de er, at skjule sig nye steder, samt at gnave i og flytte rundt på passende emner. Hos lavprisdyrehandel har vi legetøj til din gnaver til markedets bedste priser! 

Spændende hamsterhjul i flere farver og designs

Et hamsterhjul er en nødvendighed for enhver hamster eller mus og sikre den mange timers motion og beskæftigelse. Hamstere og mange andre smågnavere er dog natdyr, så det kan være en god ide at investere i et støjsvagt hamsterhjul, så det ikke forstyrrer din egen nattesøvn, når din gnaver motionerer.. Hos Lavprisdyrehandel finder du hamsterhjul i både metal, træ og plastik. Du skal være opmærksom på at de findes i forskellige størrelser, så din mus skal ikke bruge samme størrelse hjul som din guldhamster. Hvis du vælger et hjul i naturtræ, vil det være støjsvagt, når hamsteren løber rundt i det. Alle vores hamsterhjul er tilpasset til brug for mindre gnavere. Hvis du ønsker en støjsvag model kan du også vælge en såkaldt ”running disc”, som er en speciel flad form for hamsterhjul, der er mere skånsom for din gnaver at løbe i, i længere tid. Disse hjul kan fås i træ eller plastik og står begge på en bred fod, der sikre at discen ikke vælter. Udenfor buret er der også mulighed for at motionere din hamster i en såkaldt ”joggingbold”, som er en lukket form for gnaverhjul. Den kan så løbe rundt inde i denne på gulvet. Bolden kan ligeledes sættes op på en holder og benyttes i buret. 

Gnavertunneler og hængebroer

Din hamster har behov for en del aktivering og stimulering for at trives og som det huledyr det er, elsker det alle former for huler, tunneller og klatrebroer. Vi har tunneller og hængebroer i flere forskellige materieler, blandt andet, plast, træ, haml og pil. Hvis du vælger en gnavertunnel eller en hængebro i naturmaterialer behøver du ikke være nervøs for om din gnaver vil spise den. Det vil kun være med til at slibe dens tænder samt stimulerer den at kunne gnave i sit legetøj. Husk også at mange gnavere elsker at grave og at det derfor er en god ide at indrette dens bur, så den er mulighed for dette. Det kan man for eksempel gøre ved at grave en fast tunnel lidt ned i bundlaget og så kan din gnaver grave sig ned i en kunstig gang under jorden og hygge sig med en middagslur. En gnaverbro er også en god måde at udnytte pladsen bedre i dit gnaverbur. Jo mere din gnaver kan kravle op på, jo bedre kan den motionere i sit bur. 

Hamsterlegeplads

Din hamster eller anden mindre gnaver, så som for eksempel mus, vil elske at få en gnaver eller hamsterlegeplads! Vi forhandler hos lavprisdyrehandel flere forskellige modeller i naturtræ som din gnaver kan hygge sig med i timevis. Det er ikke bare underholdene for din gnaver, men også sjovt at kigge på for dig. Flere at gnaverlegepladserne kan samtidig fungere som hus for din gnaver, hvis den har adgang til dem i buret hele tiden. Køb en hamsterlegeplads til din gnaver i dag og invester i timers underholdning til både din gnaver og dig selv!

Hængekøjer til hamstere og rotter

Hos lavprisdyrehandel forhandler vi et stort udvalg af hængekøjer til smågnavere. En hængekøje er en god 
måde at skaber ekstra hygge og udfordring for din gnaver. Hængekøjerne kan passe til de fleste bure og udnytter pladsen i buret perfekt, ved at blive spændt fast til burets loft. De er udstyret med hager og langt de fleste kan maskinvaskes. Hængekøjerne er lavet i et holdbart materiale i forskellige farver og udformninger. 

Gnaverhuler til hamstere og andre gnavere

Enhver gnaver har behov for en hule at gemme sig i og sove. Mange smågnavere er nataktive dyr, hvilket skaber et ekstra behov for en tryg hule at sove i om dagen, når der er lys og aktivitet omkring dem. Hos lavprisdyrehandel finder du mange sjove huse, der både kan tjene som legeplads, aktivering og soveplads. Når du stiller en hule ind til din hamster, får denne også mulighed for at udføre den naturlige adfærd den nok er mest kendt for. Nemlig at hamstre! Så hvis du pludselig synes at dens foderskål hurtigt bliver tom, så kig ind i dens hule og du vil formentlig finde et stort lager af foder, som din hamster gemmer til dårligere tider.

Rådgivning i køb af hamsterlegetøj

Det er ikke altid nemt at vide, hvad man skal vælge af udstyr til sin hamster, mus, rotte eller anden gnaver og derfor sidder vores kundeservice klar til at svare på alle mail henvendelser omkring dette indenfor 24 timer. Skulle du mod forventning finde en af vores varer billigere hos en konkurrent, så har vi ”prismatch”. Du skal derfor ikke tøve med at henvende dig til kundeservice og få hjælp. Vi tilstræber dog at have markedets skarpeste priser, køber stort ind og kan derfor sælge udstyr til din hamster med op til 50 % rabat!  

Få dit nye hamsterlegetøj leveret direkte til din dør

Når du køber hamsterlegetøj online gennem os, leverer vi det direkte til din dør indenfor 2-4 hverdage. Hvis du ikke forventer at være hjemme på leveringstidspunktet, kan du også vælge at få leveret hamsterlegetøjet i din nærmeste pakkeshop. Så kan du selv hente din pakke når det passer dig!

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk