Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Grimer og trenser

Man har behov for gode og komfortable træktov og grimer til din hest, både så man opretholder sikkerheden og at din hest altid har det godt med at gå i træktov. Når man er ude at ride har man behov for en trense som er stabil, komfortabel og passer til hestens temperament.  Hos Lavpris.dk finder du et stort udvalg af grimer og trenser i forskellige modeller og et godt udvalg af farver. Man kan få grimer og trenser i nylon og i læder. Man kan også købe forskellige pandebånd til hestens trense som kan skiftes ud alt efter humør og lejlighed. Også grimeskaftet og træktovet fås i flere farver og typer materiale.  Grimer er i mange tilfælde lavet af materialet nylon da dette er et meget stærkt stof. Selv om det er meget slidestærkt er det også meget praktisk og det er en god ting da dette er noget som bruges hele tiden og har behov for at være af godt materialet. Grimen er et vigtigt udstyr til hesten da den blandt andet gør det mere nemt at få fat i din hest når den står i sin fold. En grime har ikke bid, modsat trenser. Derfor kan hesten have sin grime på hele døgnet uden at det forårsager nogen gene for den. Når det kommer til trensen er denne til brug.

Guide til hvordan du vælger den helt korrekte trense til din hest
Det er nogle ting du skal huske på når du vælger trensen til hesten. Det er vigtigt at sætte sig ind i hvordan man skal bruge det forskellige udstyr til din hest slik at det bliver det bedste mulige resultat for både hest og ejer. Til en start er det materialet på trensen du skal tage stilling til. Da de fås i både stof som nylon og i læder er der nogle ting du skal tænke over. Dette er individuelt og kommer selvsagt an på både smag og dit budget til køb af udstyr. Et fif er at tage sadelens udseende og farve samt farven på selve hesten med i dit valg. Er din hest eller pony også en smule sart over mulen anbefales det en med plys, lammeskind eller fleece. Vægten på trensen er også af stor betydning. Her bliver du nødt til at tage stilling til hvor meget den skal veje totalt. Man får trenser i størrelse fra sværvægt til letvægt. Her er det igen du der delvis bestemmer hvad du ønsker, men også hvilken race hesten er, er af betydning.  Er det en stor og kraftig hest eller en mere slank type race. Er din hest robust og stor er det en fordel at have en tungere trense og modsat om det er en mindre hest eller en pony skal trensen være lettere. Inden man går til anskaffelse af trense så husk endelig på at måle hestens hoved nøjagtigt. Man skal huske på komforten skal være i top for hesten når den bruger den. Dette til fordel for både hest og rytter. Et sidste tips er at ikke lade sig friste af fancy design, men sætte hestens sikkerhed og velværende i højsædet.

At tage trensen i brug
Da man skal sætte trensen på hesten så må man sørge for at den ikke bliver strammet for hårdt. Derfor er det vigtigt som nævnt at der er taget de rigtige mål af hestens hoved. En for stram trense kan i alder værste fald skade din hest så dette skal man tage seriøst og være nøje med at få rigtig til. Når du skal vaske eller rengøre trensen så er det tilrådeligt at man gør dette cirka hver anden gang man bruger den så den holder sig ren og fri for dårlig lugt eller svamp. Hvis du har en trense af læder er det smart at holde den ren og indsætte den med produkter eller fedt beregnet til læder da dette øger levetiden betragtelig på den. Også ser den også meget flottere ud. Det er også vigtigt at du altid bruger trense på din hest når du rider.

Valg af grime
En grime er noget af det vigtigste man har af udstyr til hesten da det er med denne du skal føre hesten ind og ud fra fold og da den skal trækkes rundt. En god regel ved montering er at der skal være en knyttet hånd på højkant i mellem grime og hestens kæbe. Dette er også gældende ved dens mule. Når hesten lukker munden op vil den udvide sig til det dobbelte næsten så det skal være lidt at gå på. Den skal aldrig være meget stram så den ikke får spist for eksempel. Den vil kunne skære tænderne forkert hvis den får skævt bit på grund af dette. Du er altid velkommen til at kontakte os her på Lavpris.dk for alle mulige spørgsmål du måtte have omkring valg og tilpasning af dette udstyr. Vi har medarbejdere med god erfaring med heste og kan guide dig igennem på en tryg og god måde.

Hvordan skal hesten behandles når du trækker den i grimen?
Her er det vigtigt at man har sikkerheden i baghovedet. Man skal passe på at man ikke selv bliver viklet ind i træktov eller får nogen remme rundt om håndled eller ben. Skulle det ske noget af denne art så slip bare ponyen eller hesten og lade den løbe. Det er altid smart at gå på venstre side af dyret og hold en armlængde i afstand til den. Vi tilbyder mange forskellige træktove i mange farver og stile. Det er en væsentlig fordel at træktove er behagelige at holde i. Lavpris.dk har alt til din hest eller pony. Her kan du finde alt fra seletøj og dækken, til plejeprodukter, børster, piske og hjelme. Så du skal helt sikkert finde noget der falder i din smag. Vi stiler efter at ikke gå på kompromis med kvalitet. Det er bare at tage kontakt til kundeservice, hvis du er nybegynder med hest, så vel som hvis du har meget erfaring med dem.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk