Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
SORT PULLOVER I LÆKKER STRIK
VASKBAR VED 30 GRADER
Produktbeskrivelse

Diafarm Bitterspray produceres hos den danske virksomhed Diafarm. Diafarm Bitterspray er kendt som en sikker og effektiv spray, der kan anvendes i mange forskellige situationer og til mange forskellige formål.

Diafarm Bitterspray indeholder en meget bitter opløsning, som afholder dit kæledyr fra at slikke sine sår, gnave i sin pels eller plukke sine fjer. Hvis du har et kæledyr med bandage på, som rigtig gerne vil bide den i stykker, kan du med fordel spraye Diafarm Bitterspray direkte på bandagen.

Er du den heldige ejer af en lille ny hundehvalp, så kender du sikkert også alt til hvalpes nogle gange ustyrlige bidelyst. Med en hundehvalp i huset kan du med fordel spraye Diafarm bitterspray på møbler, sko, dørkarme og andre ting, som du ikke ønsker, der skal gnaves i. Diafarm Bitterspray hjælper med andre ord med at stoppe uønsket adfærd hos dine kæledyr.

Diafarm Bitterspray er et gennemtestet kvalitetsprodukt med dokumenteret effekt. Vær dog opmærksom på, at effekten kan variere fra kæledyr til kæledyr.

Vigtige fordele

  • Ufarlig spray lavet af ikke-giftige, sikre ingredienser
  • Har en bitter, skarp smag
  • Afskrækker dit kæledyr fra at slikke i sår, rifter og hudafskrabninger
  • Afskrækker dit kæledyr fra at bide i hår, hud og poter
  • Afskrækker dit kæledyr fra at bide i bandager, tøj og møbler.

Brugsanvisning

Spray Diafarm Bitterspray på de relevante områder og gentag om nødvendigt. Husk at du ikke må spraye i nærheden af dit kæledyrs øjne.

Specifikationer
Varenummer 5705358835018
Vægt 125 g
Mærke diafarm
Dyr hund
Problem irriteret hud
Funktion plejende
Størrelse alle størrelser
Type spray
Ingredienser

Vand, denatoniumbenzoat, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, kaliumsorbat.

}