Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Gnavermadskåle og drikkeflasker til gnavere i mange forskellige farver og størrelser
Hos Lavprisdyrehandel kan du altid finde et spændende udvalg af såvel praktiske som smarte gnavermadskåle og drikkeflasker i mange forskellige farver, størrelser og materialer til alle gnavere. Uanset om du er den heldige ejer af en kanin, hamster, marsvin, rotte, mus eller chinchilla kan du finde en ny og praktisk gnavermadskål eller drikkeflaske her. Når du skal indrette dit gnaverbur, anbefales det, at du indretter det med to gnavermadskåle, så din gnaver har en gnavermadskål til foderpiller og en til grøntsager. Udover en gnavermadskål kan du med fordel også hænge en foderbold op inde i dit gnaverbur. På den måde kan du på let vis aktivere din gnaver i løbet af dagen.

Flotte og farverige gnavermadskåle i plastik
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid finder du et væld af farvestrålende gnavermadskåle i plastik, som er særdeles velegnede til at have stående på bunden af din gnavers bur. Hos os kan du nemt finde en gnavermadskål, som matcher såvel det øvrige tilbehør i dit gnaverbur som din gnavers personlighed og køn.

Praktiske og rustfrie gnavermadskåle i metal
Udover gnavermadskåle i plastik har vi også et bredt udvalg af rustfrie metalskåle, som nemt kan monteres på siden af dit gnaverbur. Så er der heller ingen risiko for, at din gnaver vælter gnaverskålen. Gnavermadskåle i metal er nemme at rengøre og kan tilmed også smides i opvaskemaskinen.

Flotte gnavermadskåle i keramik til dit gnaverbur
Hos Lavprisdyrehandel har vi også et udvalg af flotte gnavermadskåle i keramik med mange søde og sjove motiver. Så hvis du alligevel gerne vil have en gnavermadskål, som du kan stille på bunden af dit gnaverbur, kan du med fordel vælge en gnavermadskål af keramik. Vores keramikskåle har en tyngde, som gør, at de er vanskeligere at vælte for din gnaver end plastikskåle eksempelvis er. Vi har gnavermadskåle i keramik i et væld af farver med flotte motiver på ydersiden af keramikskålene. Vores keramikskåle er meget stabile, robuste og hygiejniske, da de let kan vaskes af. Mange af keramikskålene tåler tilmed opvaskemaskine.

Stort udvalg af gnavermadskåle som kan hænges på siden af dit gnaverbur
Udover gnavermadskåle som kan stilles på bunden af dit gnaverbur, har vi også et stort udvalg af hængbare gnavermadskåle i mange forskellige farver, så du kan finde netop den gnavermadskål, som passer bedst ind i dit gnaverbur. En af fordelene ved hængbare gnavermadskåle er ofte, at de er lettere at holde fri for skidt og snavs.

Stort udvalg af praktiske drikkeflasker i mange forskellige størrelser til gnavere
Udover gnavermadskåle har vi som nævnt tidligere også et stort udvalg af praktiske drikkeflasker i både plastik og glas. Vores drikkeflasker er nemme at montere på siden af gnaverburet. Med en drikkeflaske er du altid sikker på, at din gnaver har adgang til friskt og rent vand. Uanset hvilken gnaver du har, finder du den perfekte gnavermadskål og drikkeflaske her. Naturligvis til markedets skarpeste priser.

Hvad skal jeg vælge? Drikkeflaske eller vandskål?
Hvad skal jeg vælge? Det er et spørgsmål, som vi ofte får her i kundeservice. Og svaret er ikke så lige til. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Hos Lavprisdyrehandel har vi derfor altid et stort udvalg af såvel vandskåle som drikkeflasker, så du kan finde netop den vandskål eller drikkeflaske, der matcher din gnaver og dine behov bedst.

Hvorfor skal jeg vælge en vandskål?
De fleste gnavere foretrækker at drikke deres vand af en vandskål. Hvis du vælger en vandskål til dit gnaverbur, bør du dog være opmærksom på at vælge en, der er forholdsvis tung, så den ikke så let vælter, når din gnaver morer sig med at rode rundt i høet og halmen i dens bur. Vi kan derfor anbefale vores flotte keramikskåle, som er en del tungere end de øvrige gnaverskåle i vores sortiment.

Hvorfor skal jeg vælge en drikkeflaske?
Du kan også vælge en drikkeflaske til din gnaver, som kan hænge på siden af dit gnaverbur. En af fordelene ved en drikkeflaske er, at der ikke komme hø, halm eller andet foder i det, når din gnaver hygger sig i sit bur. Desuden er en drikkeflaske også særdeles anvendelig, hvis du skal transportere din gnaver i eksempelvis en transportkasse. Ulempen ved en drikkeflaske er imidlertid, at der forholdsvis hurtigt kan samle sig bakterier i den, hvorfor en drikkeflaske jævnligt bør rengøres med en flaskerenser. Desuden bør du også dagligt tjekke, at der ikke er noget, som stopper for gennemstrømningen af vand. For eksempel har vi også den kendte og polære Sippy-drikkeflaske, der fås i tre forskellige størrelser. Sippy-drikkeflasken er lavet af ekstra hårdfør plast med et helt specielt mundstykke, som gør, at den ikke drypper. Desuden kan du let åbne låget på drikkeflasken, når du skal påfylde friskt vand. Sippy-drikkeflasken leveres med justerbare skruer og sugekopper. På den måde kan du let og enkelt montere drikkeflasken direkte på dit gnaverbur eller på en glasplade. På Sippy-drikkeflasken er der desuden en måleskala, som gør det let og præcist eksempelvis at give din gnaver vitamintilskud eller medicin.

Køb din drikkeflaske eller vandskål hos Lavprisdyrehandel
Hos Lavprisdyrehandel finder du altid et udvalg af drikkeflasker og vandskåle til markedets absolut skarpeste priser.
Hos os kan du spare helt op til 50 % på den vejledende markedspris som andre butikker udbyder varerne til. Dette skyldes, at vi køber stort ind og har lave omkostninger. Vi har drikkeflasker og vandskåle i glas, plast og metal. Finder du mod forventning varerne billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen. Se vores store udvalg af kvalitets gnavermadskåle, vandskåle og drikkeflasker i mange forskellige farver, materialer og størrelser her på siden.

Bestil online hos Lavprisdyrehandel i dag
Så leverer vi dine varer inden for 1-4 hverdage direkte til din dør. Så bliver det da ikke nemmere at forkæle din gnaver med en flot ny gnavermadskål eller drikkeflaske.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk