Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Flotte og ikke mindst hyggelige gnaverhuse til alle gnavere
Hos Lavpris Dyrehandel har vi altid et bredt udvalg af flotte såvel som hyggelige gnaverhuse, så du kan finde et gnaverhus i netop den størrelse, farve og det materiale, som matcher din gnaver og dens gnaverbur bedst. Vi har kun gnaverhuse fra markedets førende producenter. Når du køber et gnaverhus hos os, leverer vi det direkte hjem til din dør inden for 1-4 hverdage. Er du ikke hjemme, kan du også få det leveret til din nærmeste pakkeshop, hvor du selv kan hente gnaverhuset, når det passer dig. Så bliver det ikke nemmere at forkæle din gnaver med et nyt gnaverhus. Er du det mindste i tvivl om, hvordan du tager hånd om din hamster, marsvin eller kanin, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig gerne og besvarer alle mailhenvendelser inden for 24 timer.

Stort udvalg af velassorterede, flotte og billige gnaverhuse til dværgkaniner
Når du beslutter dig for, at det er tid til at blive ejer af en dværgkanin, er det en rigtig god idé, at du sætter dig grundigt ind i, hvad det vil sige at holde dværgkanin. Derfor er det selvsagt også en god idé at undersøge, hvordan vilde kaniner egentlig lever ude i naturen. Herved vil du tilegne dig relevant viden om forskellige forhold, som kan hjælpe dig videre i forløbet, så du sikrer din dværgkanin de bedst mulige levevilkår. Vilde kaniner foretrækker eksempelvis at bo i et åbent terræn i storfamilier, da kaniner af natur er meget sociale dyr. Kaniner bor i underjordiske huler ude i naturen, hvor de putter sig i masser af græs, hø og pels, som moderen plukker fra sin bug. For at kunne give din kanin den samme tryghed kan du med fordel købe et gnaverhus, som den kan trække sig tilbage til og putte sig i. Derfor har vi hos Lavprisdyrehandel altid et spændende udvalg af de bedste og ikke mindst billigste gnaverhuse til dværgkaniner.

Flotte gnaverhuse til hamstere i mange forskellige udformninger, størrelser og prisklasser
Hos Lavpris Dyrehandel har vi altid et stort udvalg af søde og hyggelige gnaverhuse til hamstere i naturtræ og fyrretræ.  Vi har gnaverhuse til hamstere i mange forskellige udformninger, så du kan finde netop det gnaverhus, som matcher dit gnaverbur bedst. Med et af vores gnaverhuse til hamstere behøver din gnaver ikke bare ligge i høet og sove, men kan putte sig i et hyggeligt gnaverhus, når den har behov for at være alene. Med det rette bundstrøelse kan din hamster også anvende det i sit gnaverhus og hygge sig med at hente bundstrøelsen i bidder og putte det ind i sit gnaverhus.

Dit hamster vil elske et hamsterhus fra Lavprisdyrehandel
Udover de sædvanlige firkantede gnaverhuse har vi for eksempel også et udvalg af flotte hjørnehuse til hamstere, som udover at pynte i gnaverburet også er meget pladsbesparende. Udover disse hjørnehuse har vi også et udvalg af græshuler i forskellige størrelser og udformninger. Hamstere er kendt for at være meget aktive kæledyr. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at din hamster dagligt bliver aktiveret. Dette kan du eksempelvis gøre ved hjælp af et gnaverhus, som er specielt designet til hamstere. Flere af vores gnaverhuse til hamstere er opbygget i flere etager, som gør det muligt for din hamster rigtig at få rørt sig og leget.  Når du skal vælge et gnaverhus til din hamster, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvor store huller der er i det valgte hamsterhus. Flere af vores gnaverhuse har nemlig små huller til eksempelvis vinduer. Disse huller kan imidlertid være et problem, hvis de har en sådan størrelse, at din hamster eller dens hoved kan sidde fast. Vores gnaverhuse er naturligvis testet, således sådanne ulykker ikke burde kunne ske. Vi har kun gnaverhuse fra markedets førende producenter, hvilket er din garanti for et produkt af høj kvalitet.

Billige gnaverhuse til marsvin
Hos Lavpris Dyrehandel har vi altid et bredt udvalg af billige gnaverhuse til marsvin i mange forskellige materialer – uden at vi går på kompromis med kvaliteten af gnaverhusene naturligvis. Hos Lavprisdyrehandel køber vi stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Så enkelt er det. I naturen lever marsvin i underjordiske gange, og de vil derfor elske et gnaverhus, som kan give dem den samme trygge følelse og et sted, hvor de kan finde ro. Vi har et velassorteret udvalg af såvel praktiske som flotte gnaverhuse til marsvin i flere forskellige materialer og udformninger. På den måde kan du vælge det helt rigtige gnaverhus til dit marsvin.  Vi har gnaverhuse til marsvin i naturtræ, fyrretræ, plastik og nylon. Vores gnaverhuse til marsvin fås i mange forskellige prisklasser – men uanset hvilket gnaverhus til dit marsvin, du vælger, så er der masser af plads til, at dit marsvin kan lege, gemme sig eller trække sig tilbage. Hvis du frygter, at dit marsvin bider i sit gnaverhus, kan vi anbefale, at du investerer i et gnaverhus af naturtræ, da disse gnaverhuse er fremstillet af ubehandlet træ, og at din gnaver derfor ikke bliver syg. Desuden er det sundt for dit marsvins tænder, at den gnaver i sit hus, da de derved slibes og vedligeholdes helt naturligt. 


Vi har de billigste gnaverhuse

Hos Lavpris Dyrehandel tilbyder vi kvalitetsprodukter til lavpris. Finder du mod forventning en identisk vare billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen. Såfremt du støder på en billigere vare et andet sted, så kontakt endelig vores kundeservice. Du kan f.eks. sende og et skærmprint af det tilbud du har fundet eller et direkte link til tilbuddet. Hvis du sender os det kan vi nemt og hurtigt give dig yderligere rabat via prismatch. Hvis du er det mindste i tvivl om hvordan du gør brug af prismatch, så skriv eller ring til Lavpris Dyrehandel og vi vil hjælpe dig videre til den billigste pris.

Køb trygt dit gnaverhus hos os!
Vi er e-mærkede, hvorfor du trygt kan købe dit gnaverhus hos os. Lavpris Dyrehandel lever op til alle gældende krav og regler inden for e-handel.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk