Relaterede produkter

BUNDSTRØELSE
STØVER IKKE
Produktbeskrivelse

Vitakraft Vita Verde Fritten er dejlige små godbidder, der kan bruges til mange slags gnavere.

Vitakraft Vita Verde Fritten er lækre snacks, der er perfekt at give til dit kæledyr, når det fortjener at blive forkælet lidt. Vitakraft Vita Verde Fritten består af lucerne og gulerod, der er presset sammen til små ”fritter”, der både er med til at give din gnaver lidt variation og underholdning. Husk dog, at din gnaver altid skal have adgang til frisk vand og at dette kun er et tilskudsfoder.

Vitakraft Vita Verde Fritten er en sjov og velsmagende godbid, der samtidig hjælper din gnaver med at holde helbredet i topform. Vitakraft Vita Verde Fritten indeholder værdifulde vitaminer og mineraler, der er med til at underbygge gnaverens immunforsvar, så den bedre holder sig sund og rask. Vitakraft Vita Verde Fritten indeholder desuden ikke konserveringsmidler.

Vitakraft Vita Verde Fritten kan bruges til mange forskellige gnavere, herunder marsvin, hamstere og kaniner og de vil alle elske at få noget lækkert at gumle på. Da gnaveres fortænder aldrig holder op med at gro, er det vigtigt, at de får brugt dem til at gnave, så de ikke bliver for store. Vitakraft Vita Verde Fritten er en sund og lækker godbid, der ikke er tilsat sukker.

Vigtige fordele

  • Masser af gnaveglæde til dine kæledyr.
  • Består af lækker lucerne og gulerod.
  • Ikke tilsat sukker.
  • Fremstillet uden konserveringsmidler.
  • Indeholder vitaminer og mineraler.
  • God til forkælelse af dine gnavere.


Vitakraft Vita Verde Fritten giver din gnaver noget lækkert at gumle på, der ikke er tilsat sukker eller konserveringsmidler.

Specifikationer
Varenummer 4008239224699
Vægt 200 g
Mærke vitakraft
Dyr gnaver
Smag vegetabilsk
Dyregruppe alle gnavere
Ingredienser

Korn, vegetabilske biprodukter (lucerne 6,7%), grøntsager (gulerod, tørret 1,3%).

Tilsætningsstoffer: Med farvestoffer.

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber (pr/kg): A-vitamin 18.900 I.E., D3-vitamin 950 I.E. C-vitamin 67 mg, E8 selen 0,15 mg, E1 jern 35 mg, jod 0,45 g, E4 kobber 13,75 mg, mangan 17,5 mg, 45 mg zink.

Serveres som snack mellem måltiderne. 


}