Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Stort udvalg af praktiske gnaverbure i høj kvalitet
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et velassorteret udvalg af gnaverbure fra markedets førende producenter. Dette er din garanti for gnaverbure af høj kvalitet – naturligvis til markedets absolut laveste priser. Vi køber stort ind og giver besparelsen videre til vores kunder. Det behøver ikke koste en formue at forkæle din gnaver med et nyt og flot gnaverbur. Vi har kun gnaverbure med plastbunde og metal-eller plastoverdele, da dette minimerer risikoen for, at din gnaver kommer til skade i sit bur.


Hvilket gnaverbur skal jeg vælge til min gnaver?
Din gnavers bur er dens hjem. Det er her, den opholder sig det meste af dagen, og det er derfor vigtigt, at du nøje sætter dig ind i din gnavers pladsbehov, før du køber et gnaverbur. Samtidig er det vigtigt, at du indretter dit gnaverbur optimalt i henhold til din gnavers spise-, søvn- og legebehov. Gnaverburet skal med andre ord fungere både som spiseplads, soveplads, toilet og legeplads. Derfor har vi hos Lavprisdyrehandel altid et bredt udvalg af gnaverbure i mange forskellige størrelser, modeller og udformninger. Vi har gnaverbure fra de førende producenter på markedet, så du kan finde et gnaverbur af høj kvalitet, som matcher netop din gnavers behov – uanset hvilken gnaver du har, da de forskellige gnavere som bekendt har forskellige behov. Det er vigtigt, at du vælger det rette gnaverbur fra starten af, så din gnaver føler sig tryg og godt tilpas i sit gnaverbur.

Indretning af gnaverbur
hos Lavprisdyrehandel har vi altid et velassorteret udvalg af gnavertilbehør så du kan indrette dit gnaverbur på den mest optimale vis. Vi har alt lige fra bundstrøelse, badesand, naturhø, halm, gnavermadskåle, drikkeflasker, mineralsten og gnaverhuse til diverse spændende gnaverlegetøj. Når du skal vælge en gnavermadskål, er det ofte en god idé at vælge en gnavermadskål, der kan monteres på overdelen af gnaverburet, så din gnaver ikke vælter den omkuld, når den hygger sig i gnaverburet. De fleste gnavere elsker at have små skjulesteder, hvorfor det ofte er en rigtig god idé at lægger masser af hø og grene i gnaverburet, så din gnaver kan bygge sig et dejligt skjulested.  

Starterbure til gnavere
Hvis du står over for at skulle have din første gnaver, kan det være en rigtig god idé at starte med at anskaffe dig et af vores starterbure. Årsagen til det er, at der med vores starterbure medfølger alt, hvad du skal bruge til at sikre, at din gnaver får en positiv opfattelse af sit nye hjem og føler sig tryg og sikker der. Når du køber et starterbur, får du eksempelvis også hø, gnaverspåner, gnaverfoder, gnavergodbidder og en drikkeflaske. Så bliver det da ikke nemmere at starte en ny hobby.


Praktiske, solide og ikke mindst store gnaverbure til chinchillaer og jordegern
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af gnaverbure, herunder ekstra store gnaverbure som er særdeles velegnede til eksempelvis chinchillaer og jordegern, som bekendt kræver en hel del plads at udfolde sig på. Grunden hertil er at netop chinchillaer og jordegern elsker at springe omkring og klatre rundt i gnaverburet. Hvis du er den heldige ejer af en chinchilla, så skal der i dit gnaverbur være en sovekasse, hvor din chinchilla kan slappe af om dagen og nyde stilheden. Herudover skal der være en sandkasse, hvor din chinchilla kan sandbade og pleje sin pels. Når du anskaffer dig en chinchilla eller et jordegern, skal du desuden være opmærksom på, at du ikke må stille gnaverburet i direkte sollys, da gnaverne ikke må få det for varmt. Den optimale placering af gnaverburet er et lyst og tørt sted uden træk. 

Bredt udvalg af frittebure
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af rummelige frittebure, som er udviklet specielt til at dække fritters store pladsbehov. Når du anskaffer dig en fritte, er det vigtigt, at du har med i dine overvejelser, at størrelsen på dit gnaverbur skal modsvare den tid, du regner med, at din fritte skal opholde sig i gnaverburet. Jo mere tid din fritte skal opholde sig i gnaverburet, jo større skal gnaverburet være.

Praktiske og store rottebure
Hos Lavprisdyrehandel finder du altid et velassorteret sortiment af rottebure med indhold. Alle vores rottebure leveres med indhold, hvilket betyder, at der er mindre risiko for at din rotte gnaver i tremmer, bund osv. fordi den ikke er underholdt. Rotter må ikke kede sig. Derfor har vi altid et væld af spændende og aktiverende rottelegetøj.

Hamsterbure i flotte farver
Køb dit nye hamsterbur hos os og få et kvalitets gnaverbur til markedets skarpeste pris. Vi har hamsterbure i mange forskellige størrelser, farver og udformninger. Vi har gnaverbure med masser af aktivitetsmuligheder, så din gnaver ikke kommer til at kede sig. Med et af vores hamsterbure er der rig mulighed for, at din hamster kan flytte rundt på ting og sager, lave huler, gemme mad m.m. Begynder din hamster først at kede sig, begynder den hurtigt at bide i gnaverburets tremmer osv. Vi har blandt andet også de populære og farverige Crittertrail hamsterbure, som er kendt for at være usædvanligt flotte, solide og ikke mindst praktiske gnaverbure. Når du køber et Crittertrail gnaverbur, vil du blive forbavset over de mange muligheder, der pludselig vil opstå. Med et Crittertrail gnaverbur kan du uden problemer koble flere bure sammen ved hjælp af de forskellige tunneler og rør, der findes. På den måde kan du selv special designe dit eget gnaverbur, så det matcher lige nøjagtig din gnavers behov.  

Praktiske kaninbure til alle størrelser kaniner
Hvis du er på udkig efter et kaninbur, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af kaninbure af høj kvalitet med plasticbunde og metal- eller plastoverdele. Vi har gnaverbure til alle kaniner i alle størrelser. Når du skal vælge kaninbur er det vigtigt, at du sikrer dig at gnaverburet kan rumme både høhæk, kaninhus og diverse legetøj. Kaniner føler tryggest i store gnaverbure, hvor de har plads til at udfolde sig. Så hvis du vil din kanin det godt, så invester i så stort et gnaverbur som muligt.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk