Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
GRÅT HUNDETÆPPE
HUNDETÆPPE 150 X 100 CM
VASKBAR VED 30 GRADER
Produktbeskrivelse

Har du en hund der fælder og er du træt af alle de løse hundehår, der bliver ved med at være der, når du lige har støvsuget, så er denne FURminator Small Børste/Karte det perfekte køb, hvis du har en lille og langhåret hund. 

Uanset om din hund fælder meget eller lidt, er de løse hår fra pelsen stadig træls for både dig og din hund. Med denne FURminator kan du ved kun 10-20 minutters børstning om ugen hjælpe din hund af med de irriterende hår, der skaber kløe og dermed flere løse hår på gulvet og på dit tøj. Denne FURminator fjerner effektivt op til 99% af de løse hår i underulden på din hund, hvilket er med til at fremme en filterfri, luftig og flot pels samt en sund hud. 

Denne FURminator Small Børste/Karte er designet, sådan at din hunds sikkerhed er i top. Karten har nemlig en plastiktand i hver side af skæret, så du ikke kan komme til at ramme din hunds hud med skæret. Det er ikke kun din hund, der er tænkt på, da denne FURminator skulle designes. 

Denne FURminator har et ergonomiske håndtag, der giver dig et fast og optimalt greb om karten, når du skal børste din lille hunds lange pels. Håndtaget er betrukket med gummi, så håndtaget er komfortabelt for dig at holde om. 

Fordele ved FURminator:

  • Fjerner effektivt op til 99% hår
  • Fremstillet i plast og rustfrit stål
  • Nem og behagelig at holde i hånden
  • Kurvet karte følger hundens hud
  • Udløserknap til hurtig karterens


Når der sidder for mange hår på karten, kan du anvende den smarte FURejector, som skubber de løse hår af skæret, og børsten er klar til en omgang børstning mere.

Specifikationer
Varenummer 4048422141037
Vægt 100 g
Mærke furminator
Dyr hund
Type trimmer
Problem fældning
Egenskab pels > 5 cm
Funktion rede & børste
Ingredienser
}