Relaterede produkter

GRÅT HUNDETÆPPE
HUNDETÆPPE 150 X 100 CM
VASKBAR VED 30 GRADER
NATURLIG HUNDESNACK
GENOPFYLDELIG / ASSORTEREDE STØRRELSER
Produktbeskrivelse

FURminator Large Børste/Karte er en af de mest effektive karter på markedet. En FURminator karte fjerner op til 99% af de løse hår fra din hund. Denne karte er særligt til hunde fra en stor race, med pels over 5 cm.

Brug kun 10-20 min
En FURminator large karte anbefales til alle store hunde uanset race. Den største effekt opnår du på en pels over 5 cm. Hunde fælder lige meget, om hunden er lang- eller korthåret. Helt naturligt taber hunde pelsen, når de skifter fra vinterpels til sommerpels eller bliver ældre. Selvfølgelig fælder nogle hunderacer mere end andre. Hundehår er til træls når de sidder alle vegne i møblerne, på tøjet eller findes som hårklumper i hjørnerne. Med en FURminator, fjerner du effektivt op til 99% hundehår - kun efter 10-20 minutters brug.

Ergonomisk design
FURminators design er produktudviklet, så børsten er behagelig at anvende. Det ergonomiske håndtag er fremstillet med et blødt gummigreb, som ikke glider ud af hånden under anvendelse. Også med et fedtet håndtag, har du et solidt greb om karten fra FURminator.

Børst din hund ugentligt
Du bør passe og pleje din hund ugentligt, som en hyggelig rutine. Efter hvert bad, kan du børste pelsen igennem, men med en almindelig børste, fjerner du kun overpelsen. Men du kan kontrollere hvor hårene ender med en FURminator karte. Den smarte karte når ned i underulden og indsamler hår helt i dybden. Karten fra FURminator har en udtyndingseffekt, som næsten fjerner alle løse hår.

Smarte funktioner
Karten gør ikke skade på hundens hud, på grund af solide hjørner, der beskytter skæret. Håret samles i karten efter hvert strøg, og klumpen skubbes ud med FURejector, som er en knap på bagsiden af hovedet. Det er nem og hurtig rengøring! Sørg altid for at rengøre skæret, så det er rent og klar til brug igen.

Fordele ved FURminator:

  • Fjerner effektivt op til 99% hår
  • Fremstillet i plast og rustfrit stål
  • Nem og behagelig at holde i hånden
  • Kurvet karte følger hundens hud
  • Udløserknap til hurtig karterens

Med en FURminator børste, får du et solidt redskab til din hund, der kan holde i mange år. 

Specifikationer
Varenummer 4048422141136
Vægt 200 g
Mærke furminator
Dyr hund
Egenskab pels > 5 cm
Problem fældning
Type børste
Ingredienser
}