Relaterede produkter

2 X PAPEGØJE-FRØSTANG / SUKKERFRI
TIL FLOT FJERDRAGT
SUKKERFRI FUGLEGODBID
BAGT KIKS MED HIRSE
FODERKAR
ASSORTEREDE FARVER
Produktbeskrivelse

Trixie Træstige er et oplagt legetøj til fugle. 

Fugle er som bekendt utroligt intelligente dyr, og derfor skal de aktiveres på daglig basis, for at have det godt. Det kan du eksempelvis gøre med denne skønne multifarvede træstige fra Trixie. Træstigen har tre trin, forskelligfarvede træklodser og trækugler. Træstigen har et sisalreb, hvilket gør, at du nemt kan hænge stigen op i buret. Trixie træstige er grundet sin størrelse oplagt at bruge til større fugle, såsom papegøjer.

Lavpris Dyrehandel har altid et stort udvalg af fuglelegetøj. Så der er ingen undskyldning for ikke at stimulere og aktivere din fugl. Stimulerer du din fugl tilstrækkeligt, vil du hurtigt opleve en mere tilfreds og glad fugl. En fugl, der får sit behov for stimulering opfyldt, vil eksempelvis ikke bruge tid på at pille fjerene af sig samtidig med, at den vil spise sundere. 

Husk at udskifte fuglelegetøjet jævnligt eller flytte lidt rundt på det, så din fugl oplever noget nyt og spændende i sit bur. Ved at placere fuglelegetøjet anderledes i fugleburet, udfordrer du din fugl på en anden måde og tvinger den til at tænke ud af boksen.

Legetøjet kommer med assorterede klodser, så du kan ikke være sikker på at farver og figurer på klodserne er præcist som på billedet. 

Specifikationer
Varenummer 4011905588490
Vægt 270 g
Mærke trixie
Dyr fugl
Funktion stige
Dyregruppe papegøje
Materiale træ
Ingredienser
}