Relaterede produkter

FUGLESAND
MED KALK & GRIT
SUKKERFRI FUGLEGODBID
BAGT KIKS MED HIRSE
SMÅFUGLELEGETØJ
MED KLOKKE OG REB
Produktbeskrivelse
Et farverigt og skægt legetøj der aktivt stimulerer din fugls legeinstinkt. Den høje kvalitet sikrer, at bidetøjet holder længe. Modvirker uønsket fjerplukning 
Specifikationer
Varenummer 4011905589855
Vægt 160 g
Mærke trixie
Dyr fugl
Funktion legetøj
Materiale træ
Dyregruppe småfugle
Ingredienser


Trixie trælegetøj med reb er et farverigt og skægt legetøj, der aktivt stimulerer din fugls legeinstinkt.

Legetøjet består af små siddepinde, klodser og kugler, som er forbundet med tov. Og netop de mange tovender, som fuglen kan nappe i, modvirker uønsket fjerplukning. Den høje kvalitet sikrer, at bidetøjet holder længe.

Legetøj er vigtigt for en fugl, der lever alene i sit bur, da ejerne ikke altid har mulighed for at tilbringe den nødvendige tid sammen med deres fugleven. Legetøjet er også en god kilde til motion, underholdning og stimulering af din kæledyrsfugl. Legetøjet kan nemt fastgøres til burets øverste tremmer.

Trixie er et tysk mærke, som er specialiseret i tilbehør til kæledyr og gør det mere komfortabelt for mennesker at bruge tid sammen med dyrene i hjemmet.

Stuefugle har behov for at blive aktiveret. Det gælder om, at du prøver at give dem mulighed for at udfolde sig som de ville gøre i den fri natur. Lad gerne din fugl få luft under vingerne udenfor buret og for lukkede vinduer og døre en gang om dagen. Legetøj til fugle er en god adspredelse og forhindrer kedsomhed. Hos Petworld finder du et stort og varieret udvalg af kvalitetslegetøj. Og de er selvfølgelig sikre for din fugl at lege med.

OBS!
Husk, at fugleburet skal stå på et sted uden træk. Ønsker du at have det stående i køkkenet skal du være opmærksom på osen fra madlavningen.

}