Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Stort udvalg af sjovt, farverigt og ikke mindst billigt fuglelegetøj til dine fugle
Fugle er som bekendt meget intelligente dyr, som har brug for på daglig basis at blive aktiveret og stimuleret. Til dette formål er fuglelegetøj et oplagt valg. Udover at aktivere din fugl, hjælper vores fuglelegetøj også med at vedligeholde din fugls næb og kløer. Din fugl må endelig ikke mangle fuglelegetøj i dens bur, dens humør vil i så fald dale drastisk. Hvis ikke din fugl bliver stimuleret tilstrækkeligt til daglig, vil du opleve, at din fugl bliver rastløs og begynder at opføre sig fra sin absolut værste side. Sker dette, er det bare ud at købe noget fuglelegetøj i en fart. Og så er det jo heldigt, at vi hos Lavprisdyrehandel altid har et velassorteret udvalg af fuglelegetøj til alle fugleracer. Vi har fuglelegetøj i såvel træ, metal, plast som akryl. Hos os finder du alt i fuglelegetøj, herunder stiger, klokker, spejle, gynger, klatrereb og karruseller til legetøj med bjælder. Når du forkæler din fugl med nyt fuglelegetøj, bør du imidlertid være opmærksom på, hvor voldsomt din fugl leger med fuglelegetøjet. Nogle fugle er hårdere ved deres legetøj end andre. Derfor er det en rigtig god idé at sikre dig, at fuglelegetøjet ikke kan gøre skade på din fugl, hvis uheldet skulle være ude og dele af legetøjet brækker af. Eksempelvis sker der ikke det store ved at trælegetøj brækker i mindre stykker. Det gør der derimod ved plastiklegetøj, da dette kan resultere i skarpe kanter.  Hvis du har en fugl som leger voldsomt med fuglelegetøjet, kan det anbefales, at du investere i fuglelegetøj af træ. Der er desuden også stor forskel på, hvordan de forskellige fuglearter skal udfordres via leg. Derfor har vi hos Lavprisdyrehandel så stort et udvalg af fuglelegetøj, som vi har. Vi har fuglelegetøj, der er velegnet til såvel undulater, kanariefugle og tropefugle som parakitter, dværgpapegøjer og papegøjer. Er du i tvivl om, hvilket fuglelegetøj du skal vælge, så lad dig inspirere her på siden. Du kan med garanti finde det rigtige fuglelegetøj hos os.  Selvom vi har fuglelegetøj til lavpris så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sælger kun fuglelegetøj fra de førende producenter, hvilket er din garanti for spændende og udfordrende fuglelegetøj af ekstrem høj kvalitet.

Udfordrende og stimulerende fuglelegetøj til din papegøje
Papegøjer er som bekendt meget intelligente fugle, som derfor også kræver en vis form for stimulering i dagligdagen.
Derfor har vi hos Lavprisdyrehandel altid et spændende udvalg af sjovt, unikt og ikke mindst kreativt papegøjelegetøj fra markedets førende producenter. Vi har eksempelvis et bredt udvalg af forskelligt spændende trælegetøj, som kan holde til lidt af hvert. Har du derfor en papegøje, som til tider kan være lidt hård ved sit fuglelegetøj, så er vores fuglelegetøj i træ et oplagt valg. Med trælegetøj behøver du ikke frygte, at din fugl kommer til skade, hvis fuglelegetøjet går i mindre dele. Udover trælegetøj har vi også forskellige klokker og reb med knuder, som din papegøje vil elske at rive, flå og bide i. Vores fuglelegetøj til papegøjer er typisk spækket med skinnende perler, der tryllebinder din papegøje. Vores fuglelegetøj til papegøjer kan nemt hænges op i fugleburet, så din papegøje kan lege med det.

Sjovt og aktiverende fuglelegetøj til parakitter og dværgpapegøjer
Ligesom så mange andre fugle elsker parakitter og dværgpapegøjer at lege og blive udfordret i deres nogle gange lidt trivielle dagligdag. Det er derfor vigtigt, at der ikke mangler fuglelegetøj i din fugls bur, så du sikrer dig, at din fugl får rigeligt med afveksling. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et væld af unikt fuglelegetøj i mange forskellige farver, materialer og størrelser. Vi har fuglelegetøj, som sikrer, at din fugl nemt er underholdt i timevis. Og det er jo altid sjovt at se sin fugl hygge sig i dens bur. Når du skal vælge fuglelegetøj til din parakit eller dværgpapegøje kan du med fordel finde noget fuglelegetøj, som er med til at aktivere din fugl i forbindelse med fodringen. Dette er fuglene nemlig vant til fra naturens side, og de vil derfor med garanti synes, at det er underholdende. Køb dit fuglelegetøj hos Lavprisdyrehandel til markedets absolut skarpeste priser.

Mangler du nyt og spændende fuglelegetøj til din undulat, kanariefugl eller tropefugl?
Så kig endelig her på siden. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af spændende og stimulerende fuglelegetøj af høj kvalitet til småfugle, herunder undulater, kanariefugle og tropefugle. Vi har fuglelegetøj til markedets skarpeste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten, naturligvis. Vi har altid et bredt sortiment af fuglelegetøj som ikke bare udfordrer din fugl fysisk men også intellektuelt. Vi har eksempelvis et stort udvalg af klokker, spejle, gynger og reb. De fleste fugle er meget begejstrede for især vores fleksible reb, der er lavet af snoet bomuld. Årsagen til det er, at de nyder at bruge rebene som siddepinde, idet de gynger – ligesom grene i vinden gør. Jo flere siddepinde du har i dit fuglebur, jo gladere en fugl får du. Fugle elsker jo som bekendt at komme godt op i højden, samtidig med at de ved brug af siddepindene jo også får trænet musklerne i deres fødder. Hold gerne indtil flere undulater eller andre småfugle i det samme fuglebur, da de herved kan holde hinanden med selskab og motivere hinanden til at få bevæget sig i løbet af dagen.

Køb dit nye fuglelegetøj billigt hos Lavprisdyrehandel
Og få det leveret direkte hjem til dig inden for 4 hverdage. Vil du hellere selv hente din pakke, er dette også muligt at gøre i din nærmeste pakkeshop.  Så bliver det ikke nemmere at forkæle din fugl med nyt og spændende fuglelegetøj.

Køb mere og spar mere
Jo mere du køber, jo mere sparer du. Det er et centralt købmandsprincip hos os. Hos Lavprisdyrehandel har vi faste lave priser, men køber du stort ind, er der endnu mere at spare. Handler du for et vist beløb, giver vi dig derfor en klækkelig rabat oveni. Det kan du læse meget mere om her på vores hjemmeside.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk