Relaterede produkter

VOKSEN-UNDULATFULDFODER
MED HONNING & LEVERTRAN
3 X UNDULAT-FRØSTANG / SUKKERFRI
ÆG & GRÆSFRØ / HONNING & SESAM / ABRIKOS & FIGEN
Produktbeskrivelse

Vitakraft Frutti Cocktail er en lækker blanding af solmodne frø og tørret frugt, som din undulat kan få som snack fra tid til anden.

Vitakraft Frutti Cocktail er den perfekte lille godbid til dig, der har undulater, der trænger til en smule afveksling til det daglige foder. Denne lækre gnavemix er både sund og lækker og hjælper med at holde fuglene glade, da de får lidt variation. Det er dog vigtigt at huske på, at dette kun er et tilskudsfoder; undulaterne skal have et fuldfoder og her kan vi anbefale Vitakraft Menu Undulatfoder, der naturligvis også kan købes her på hjemmesiden.

Vitakraft Frutti Cocktail giver dine kvidrende venner lidt afveksling med noget lækkert at gnave i, der samtidig er med til at holde dem raske og sunde. Vitakraft Frutti Cocktail indeholder nemlig en masse vigtige vitaminer og en række essentielle mineraler, der sammen støtter fuglenes immunsystem, så de lettere kan holde sig sunde og glade.

Hvis du synes, at dine undulater fortjener at blive forkælet lidt, bør du vælge Vitakraft Frutti Cocktail. Den herlige blanding vil hurtigt blive fuglenes nye favorit. Vitakraft Frutti Cocktail består af uimodståelige solmodne frø og tørrede frugter, der giver undulaterne en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Denne gnavemix er både spændende og sund og er ikke tilsat sukker.

Vigtige fordele

  • Sukkerfrit tilskudsfoder til undulaten.
  • Højt indhold af essentielle mineraler.
  • Dejlig gnavemix med frugt og solmodne frø.
  • Velsmagende tilskudsfoder, der er en lækkerbisken for din undulat.
  • Indeholder vigtige vitaminer, der støtter immunforsvaret.
  • Husk at Vitakraft Frutti Cocktail er et tilskudsfoder, brug for eksempel Vitakraft Menu Undulatfoder som fuldfoder til din undulat.

Vitakraft Frutti Cocktail er en lækkerbisken af et tilskudsfoder, som din vil fugl vil elske at få lov til at stikke næbbet i.

Specifikationer
Varenummer 4008239218780
Vægt 200 g
Mærke vitakraft
Smag frugt
Dyregruppe undulat
Ingredienser

Lækker fodersupplement til undulater med korn, frø og frugt. Uden tilsat sukker og konserveringsmidler. Indeholder mineraler og vitaminer, der giver øget vitalitet til din fugl.

Ingredienser:
Korn 83,1 %
Spirer 10 %
Frugt 5 %
Olie og fedtstoffer
Æg og æggeprodukter
Mineraler

}