Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Vitapol Smakers Snackmix giver dine undulater tre dejlige smagsvarianter af lækre gnavepinde at vælge i mellem.

Vitapol Smakers Snackmix er den perfekte snack at give til undulaterne, hvis de keder sig i buret. Disse herlige gnavepinde gør nemlig livet som undulat lidt sjovere. Dine undulater er nødt til at arbejde lidt for at få fat på frøene og så giver det en glimrende smagsafveksling fra det normale fuglefoder. Det er dog vigtigt, at undulaterne får et rigtigt fuldfoder og hertil kan vi anbefale Vitapol Karmeo Premium Undulatfoder, der naturligvis kan findes her på hjemmesiden.

Vitapol Smakers Snackmix giver både en god smagsoplevelse og underholdning til undulaterne og samtidig støtter det deres almene helbred. Det naturlige indhold af vitaminer og mineraler er med til at støtte op om undulaternes immunforsvar, så det holder sig stærkt og modstandsdygtigt. På den måde er det lettere for undulaterne at holde sig raske og sunde.

Vitapol Smakers Snackmix indeholder ikke bare én men hele tre fabelagtige smagsvarianter. Nu kan dine undulater vælge mellem smagen af æg, honning eller jordbær, der er sammensat med en masse uimodståelige frø og havre for at give undulaterne den perfekte lille godbid. Fuglene vil kvidre af glæde, når du monterer en af disse lækkerier i deres bur.

Vigtige fordele

  • Sunde og velsmagende snacks med masser af naturlige lækkerier til undulaterne.
  • Indeholder naturlige vitaminer og mineraler, der gavner fuglenes velbefindende.
  • Artstilpasset beskæftigelse til undulaterne.
  • Naturlig snack, som fuglene vil elske.
  • Tre lækre smagsvarianter i én pakke.
  • Fremstillet i EU.
  • Masser af gnaveglæde til dine fugle.


Vitapol Smakers Snackmix er sunde fuglesnacks, som dine undulater vil elske at sætte næbbet i.

Specifikationer
Varenummer 5904479021090
Vægt 130 g
Mærke vitapol
Dyr fugl
Smag honning
Dyregruppe undulat
Ingredienser

Tilskudsfoder:

Sammensætning: Gul hirse, rød hirse, hvedemel, afskallet havre, rød durra, hørfrø, biprodukter fra biavl (0,5%), saflor, hyldebær, kokosmel, æble, appelsinskal, hampfrø, nigerfrø, æggepulver, honningaroma. Sensoriske tilsætningsstoffer. Farvestoffer. 

}