Relaterede produkter

2 X GRÅPAPEGØJE-FRØSTANG / SUKKERFRI
HONNING & ANIS
Produktbeskrivelse

Vitakraft Menu Papegøjefoder er det originale og populære foder, der hjælper den voksne papegøje til et sundt og godt liv.

Vitakraft Menu Papegøjefoder er et foder, der dækker alle den voksne papegøjes behov for næring hver dag. Foderet både smager lækkert og er oven i købet rigtig sundt. Foderet indeholder en sammensætning af calcium og fosfor, der giver papegøjens knogler støtte, mens betaglukaner gavner dens immunforsvar og fordøjelse. Vitakraft Menu Papegøjefoder indeholder desuden mineraler og sporstoffer, der støtter stofskiftet og så er foderet ikke tilsat sukker.

Med Vitakraft Menu Papegøjefoder får din fugl et harmonisk og lækkert produkt, der hverken er tilsat konserveringsmidler eller kunstige farve- og smagsstoffer. Derudover hjælper indhold af vitaminer din papegøje med at opretholde et godt immunforsvar, så den bedre kan holde sig sund og rask på lang sigt.

Vitakraft Menu Papegøjefoder giver din papegøje det populære originalprodukt, som sørger for, at papegøjen får et afbalanceret fuldfoder med en fabelagtig smag. Smagen kommer blandt andet fra sunde nødder, frø, rød majs og lækre gulerodsstykker, som alle papegøjer vil elske at gumle på.

Vigtige fordele

  • Ikke tilsat konserveringsmidler og sukker.
  • Det helt rigtige foder til den voksne papegøje.
  • Afbalanceret og komplet næring.
  • Indeholder lækre frø, nødder, rød majs og gulerod, som fuglen vil elske.
  • Vigtige vitaminer hjælper papegøjen mod et sundt liv.
  • Tilsat beta-glukaner, der hjælper med at holde maven i orden.
  • Indeholder mineraler og sporstoffer, herunder jod, der støtter stofskiftet.
  • Sammensætningen af calcium og fosfor gavner papegøjens knoglestruktur.

Vitakraft Menu Papegøjefoder indeholder beta-glukaner og vigtige vitaminer, der støtter immunforsvaret for din papegøje.

Specifikationer
Varenummer 4008239210470
Vægt 1,00 kg
Mærke vitakraft
Dyr fugl
Dyregruppe papegøje
Ingredienser

Korn ( rød majs 4%), frø 27,7% (solsikkerblomsterkerner 200,6 %), mineraler, grønseger (tørre ærte 1,5 %,  tørre guderod 1 %), nødder 1%, vegetabelske bi produkter, honning 0,02 %, olie og fedt, gær (beta glukan 80mg/kg). 

 

Indholdsanalyse:

Vitamin A: 6000 IU

Vitamin D3: 600 IU

 Jod: 4,97 mg

Mangan: 39,98 mg

Zink: 20,04 mg

 

Fodringsvejlidning: ca. 4 spsk. med top (30-50)  dagligt pr. dyr. 

}