Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Hobby First King Parakitblanding er et velsmagende foder med lækre solsikke- og hirsefrø, som din parakit vil elske.

Hobby First King Parakitblanding er et fuldfoder, der både giver fuglen en dejlig smagsoplevelse og samtidig sørger for, at den får hjælp til at holde sig rask og sund hele livet. Hobby First King Parakitblanding indeholder mineraler og vigtige vitaminer, der hjælper med at opretholde et sundt og stærkt immunforsvar.

Hobby First King Parakitblanding er et superlækkert fuglefoder, som parakitten vil elske. Hobby First King Parakitblanding sørger for, at din parakit får godt med fedt og energi og så er det dejlig let at fordøje. Foderet indeholder også godt med protein, der hjælper fuglen med muskelmassen og Hobby First King Parakitblanding dækker alle parakittens ernæringsmæssige behov.

Hobby First King Parakitblanding består af en masse lækre hirse- og solsikkefrø, som vil få fuglene til at pippe af glæde, når der er serveret. Parakitten kommer ikke til at mangle noget og så er smagen samtidig helt i top. Og skulle din parakit komme til at kede sig, kan du give den en lækker snack som afveksling en gang i mellem. Det er desuden vigtigt, at fuglen altid har adgang til frisk drikkevand.

Vigtige fordele

  • Velsmagende fuldfoder, der hurtigt vil blive parakittens livret.
  • Letfordøjeligt fuglefoder fyldt med protein til fuglens muskulatur.
  • Hjælper parakitten med at holde sig sund og rask ved hjælp af et sundt indhold af vitaminer, mineraler og sporstoffer.
  • Fabelagtig blanding af herlige solsikke- og hirsefrø.
  • Gavner parakittens almene velbefindende.
  • Dækker parakittens behov for fedt, energi og protein i ét foder.


Hobby First King Parakitblanding forkæler parakittens smagsløg og dækker alle dens ernæringsmæssige behov.

Specifikationer
Varenummer 5420010082226
Vægt 15,00 kg
Mærke hobby first
Dyr fugl
Dyregruppe parakit
Ingredienser

Sammensætning: 

Kanariefrø 40%, Solsikke 12%, Gul Hirse 10%, Hvid Hirse 10%, Afskallet Havre 6%, Hvede 6%, Boghvede 4%, Safflor 4%, Hamp 4%, Hvid Solsikke 4%. 

}