Relaterede produkter

UNDULATBLANDING
FULDFODER TIL UNDULATER
TROPEBLANDING
FULDFODER TIL FINKER M.M.
Produktbeskrivelse

King Premium Parakitblanding er et velsmagende foder med lækre solsikke- og hirsefrø, som din parakit vil elske.

King Premium Parakitblanding er et fuldfoder, der både giver fuglen en dejlig smagsoplevelse og samtidig sørger for, at den får hjælp til at holde sig rask og sund hele livet. King Premium Parakitblanding indeholder mineraler og vigtige vitaminer, der hjælper med at opretholde et sundt og stærkt immunforsvar.

King Premium Parakitblanding er et superlækkert fuglefoder, som parakitten vil elske. King Premium Parakitblanding sørger for, at din parakit får godt med fedt og energi og så er det dejlig let at fordøje. Foderet indeholder også godt med protein, der hjælper fuglen med muskelmassen og King Premium Parakitblanding dækker alle parakittens ernæringsmæssige behov.

King Premium Parakitblanding består af en masse lækre hirse- og solsikkefrø, som vil få fuglene til at pippe af glæde, når der er serveret. Parakitten kommer ikke til at mangle noget og så er smagen samtidig helt i top. Og skulle din parakit komme til at kede sig, kan du give den en lækker snack som afveksling en gang i mellem. Det er desuden vigtigt, at fuglen altid har adgang til frisk drikkevand.

Vigtige fordele

  • Velsmagende fuldfoder, der hurtigt vil blive parakittens livret.
  • Letfordøjeligt fuglefoder fyldt med protein til fuglens muskulatur.
  • Hjælper parakitten med at holde sig sund og rask ved hjælp af et sundt indhold af vitaminer, mineraler og sporstoffer.
  • Fabelagtig blanding af herlige solsikke- og hirsefrø.
  • Gavner parakittens almene velbefindende.
  • Dækker parakittens behov for fedt, energi og protein i ét foder.


King Premium Parakitblanding forkæler parakittens smagsløg og dækker alle dens ernæringsmæssige behov.

Specifikationer
Varenummer 5420010082226
Vægt 15,00 kg
Mærke king premium
Dyr fugl
Dyregruppe parakit
Ingredienser

Sammensætning: 

Kanariefrø 40%, Solsikke 12%, Gul Hirse 10%, Hvid Hirse 10%, Afskallet Havre 6%, Hvede 6%, Boghvede 4%, Safflor 4%, Hamp 4%, Hvid Solsikke 4%. 

}