Relaterede produkter

VILDTFUGLESNACK
MED MELORME OG INSEKTER
Produktbeskrivelse

Hobby First Fedtstave er et lækkert supplerende foder til havens vilde fugle.

Det er en god idé at bruge et foderbræt eller foderhus, når du giver fuglene Hobby First Fedtstave. Ejer du ikke et, kan de købes billigt her på siden. Foderbrættets placering har stor betydning for, hvor mange fugle, der besøger din have. Fuglene kan bedst lide, at foderhuset står et lidt åbent sted, så de bedre kan holde et vågent øje med sultne rovdyr og så skal de helst kunne komme hurtigt i skjul i træer eller buske. Og så er det jo klart sjovest, hvis du også kan se foderbrættet fra vinduet.

Hobby First Fedtstave er et supplerende foder til havens vilde fugle, der hjælper dem med at få tanket op med fedt og protein. Stavene indeholder desuden lækre bær, korn, frø, insekter og melorme, der alt sammen er noget, som fuglene vil elske. Hvis du husker at fodre fuglene hver dag, så vil de lære, hvor de kan finde føde og komme på besøg i din have igen og igen.

Hobby First Fedtstave tiltrækker mange forskellige fuglearter til din have. De lækre frø i fedtstaven vil blandt andet lokke finker og dompapper til, mens korn spises af blandt andet forskellige slags spurve. Det er især vigtigt at fodre fuglene i de strenge vintermåneder. Og vil du gerne lokke endnu flere fugle til din have, så prøv at opstille et fuglebad, da fuglene er glade for at have adgang til vand.

Vigtige fordele

  • For at lokke endnu flere fugle til kan man opstille et fuglebad.
  • Indeholder lækre bær, korn og frø, som fuglene vil elske.
  • Kan med fordel bruges sammen med et Trixie foderhus, der også kan købes her på siden.
  • Du kan nyde synet af de flotte fugle fra vinduet, mens du spiser morgenbrød.
  • Indeholder melorme og insekter, der giver vigtig protein.
  • Tiltrækker vilde fugle til haven.
  • Højt indhold af fedt.


Hobby First Fedtstave hjælper fuglene med at få lidt ekstra protein og fedt, så de bedre kan få dækket deres behov for næring.

Specifikationer
Varenummer 5701265990086
Vægt 590 g
Mærke hobby first
Dyr fugl
Type foder
Dyregruppe vildtfugle
Ingredienser

Korn, olie og fedstoffer, frø, rosiner, rønnebær, insekter og naturlig farve.

}