Relaterede produkter

PAPEGØJEFODER
MED LÆKKER HONNING
Produktbeskrivelse

Vitakraft African er et lækkert og afvekslende foder til gråpapegøjer og Senegalpapegøjer med det bedste fra Afrikas natur.

Vitakraft African er et afvekslende forkælelsesfoder til afrikanske gråpapegøjer og Senegalpapegøjer. Foderet er kærligt sammensat, så det giver papegøjen de vigtigste opbygnings- og næringsstoffer, som en papegøje har brug for, så den kan få et langt og sundt liv. Vitakraft African er blandt andet tilsat værdifuld mavekisel samt β-glucaner, som er kostfibre, der er gode for papegøjens mave. Vitakraft African indeholder ikke kunstige smagsstoffer og er ikke tilsat sukker.

Vitakraft African støtter din papegøjes almene helbred med et højt indhold af alle de vigtigste vitaminer, som en papegøje skal bruge for at holde sig sund og rask. Vitakraft African indeholder desuden ikke farvestoffer og er ikke tilsat konserveringsmidler, så din papegøje får et velsmagende og helt naturligt foder.

Vitakraft African er et dejligt fuglefoder, der henvender sig til Senegalpapegøjer og afrikanske gråpapegøjer. Foderet er tilpasset disse arter og sørger derfor for at dække alle næringsbehov. Foderet indeholder lækre og naturlige ingredienser fra papegøjernes hjemlande, herunder banan, kokos og dadler og så er foderet sammensat med kærlighed og omsorg.

Vigtige fordele

  • Indeholder det bedste fra Afrikas natur.
  • Artstilpasset blanding af naturlige ingredienser, f.eks. bananer, dadler og kokos.
  • Tilsat vigtige vitaminer.
  • Ikke tilsat sukker.
  • Komplet næring til din afrikanske papegøje.
  • Indeholder værdifuld mavekisel og β-glucaner.
  • Uden kunstige smagsstoffer.
  • Frit for konserveringsmidler og farvestoffer.

Vitakraft African er sammensat med masser af kærlighed og garanterer den optimale kompletforsyning af din papegøje.

Specifikationer
Varenummer 4008239216403
Vægt 750 g
Mærke vitakraft
Dyr fugl
Dyregruppe papegøje
Ingredienser

Sammensætning:

Korn (majs 11,5%), frø, frugter (tørrede dadler  4%, tørret banan 1,7%, tørret kokos 1%), mineraler (mavekisel 3%), grøntsager, olie og fedtstoffer, vegetabilske proteiner, vegetabilske biprodukter, gær (beta-glucan 90 mg/kg).

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssiger  egenskaber: 

Vitamin A: 8000 IU

Vitamin D3: 900 IU

Selen: 0,10 mg

Jod: 0,40 mg

Kuper: 8,00 mg

Mangan: 65,00 mg

Zink: 50,00 mg

 

Fodringsvejledning:  pr.dyr 2-3 msk (ca. 25-30 g) dagligt. 

}