Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
SORTE HØM HØM POSER
1 RULLE Á 50 STK
TANDRENS HUND OG KAT
REDUCERER PLAK/TANDSTEN
Produktbeskrivelse

Active Canis hundepool er et dejligt badebassin til din hund på varme sommerdage. 

Når det er rigtigt varmt, er det dejligt at blive kølet af med et køligt bad og de fleste hunde elsker at komme en tur i vandet. Her har du mulighed for at tilbyde din hund et køligt bad, selvom I bor langt fra stranden. 

Denne hundepool er nem at sætte op, så du kan fylde den med koldt vand og hjælpe din hund af med varmen. Sørg for at stille den op på et plant underlag, så den ikke vælter og fyld kun bassinet ca. 60% op, så det ikke mister faconen og vandet løber ud. 

Når det er tid til at pakke poolen væk, åbner du blot ventilen i bunden, så vandet kan løbe ud. Bagefter kan du skylle den med rent vand og tørre den af med en fugtig klud eller en blød svamp, så den bliver ren. Husk at lade den tørre helt, inden du folder den sammen og pakker den væk. 

Poolen er fremstillet i ekstra holdbar kvalitet, så den kan holde til at din hund bader i det. Vær dog opmærksom på at den ikke kan holde til skarpe kløer. 

Det er vigtigt at du altid holder øje med din hund, når den er i nærheden af poolen og at du sørger for at børn ikke har adgang til bassinet. 

Specifikationer
Varenummer 5705833116878
Vægt 2,35 kg
Mærke active canis
Dyr hund
Ingredienser
}