Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Fitness og Genoptræning

Hvis din hund eller kat skal genoptrænes efter en operation eller skade, så har vi hos Lavprisdyrehandel.dk et stort udvalg af det specielle træningsudstyr fra FitPAWS. Ved at benytte dette specielle genoptræningsudstyr, så sikrer du, at din hund eller kat får den mest optimale genoptræning og styrketræning. FitPAWS er designet til at styrke dit kæledyrs balance, stabilitet, kropskontrol og koordination. Det kan derfor også benyttes som skadesforebyggende fitnesstræning til hunde, der skal holdes i god form. FitPAWS er forskellige bolde, måtter, vippebræt og forhindringer specielt udviklet til hunde. Materialet er meget holdbart og sikkert for din hund at benytte under udførslen af den genoptrænings- eller styrketræningsplan, som hunden skal gennemføre sammen med dig.

FitPAWS produkter kan benyttes af alle hunderacer – store som små. Det er muligt ved flere af produkterne at vælge størrelse, så du får netop den størrelse, der passer bedst til din hund. Hermed opnår du den bedste fitness eller genoptræning.

Hvem har udviklet FitPAWS?

FitPAWS produkter er blandt andet meget brugt hos dyrlæger, fordi deres høje kvalitet og design sikrer din hund den absolut bedste fitness eller genoptræning efter en skade eller operation. Produkterne er grundigt testet af trænere, der har specialiseret sig i genoptræning og rehabilitering samt styrketræning af hunde. Du kan derfor være helt sikker på, at dit kæledyr får et produkt af topkvalitet, hvis du køber et FitPAWS produkt på Lavprisdyrehandel.dk.

Fitness og genoptræning med Peanutbolden fra FitPAWS

Det nok mest kendte FitPAWS produkt er Peanutbolden. Denne store træningsbold er specielt udformet, så den passer til hundes fysiologi. Dens specielle udformning som en aflang peanut sikrer, at bolden ikke kan trille rundt i alle retninger men kun til siderne eller frem og tilbage afhængig af, hvordan hunden står på bolden. Dette sikrer en større stabilitet og sikkerhed for din hund under træningen. FitPAWS Peanutbolden er lavet i et stærkt materiale, så den kan holde til hundepoter. Derudover er den belagt med riller som yderligere er med til at sikre, at hunden kan stå sikkert fast. FitPAWS Peanutbolden er specielt egnet til at træne hundens stabilitet og core muskulatur. Den er derfor meget velegnet til både fitnesstræning og til rehabilitation efter skader. Ved køb af FitPAWS Peanutbolden så får du også en DVD med øvelser og instruktioner samt en pumpe til at pumpe bolden op med. I forbindelse med oppumpning af bolden skal du være opmærksom på aldrig at pumpe den mere op, end der står som maksimum. Sværhedsgraden i forbindelse med træningen kan ligeledes delvist styres af, hvor hårdt bolden er pumpet op. Jo mere luft der er i bolden, jo sværere og mere krævende er det for hunden at holde balancen. Denne bold findes i hele fem forskellige størrelser.

Fitness og genoptræning med Donutbolden fra FitPAWS

FitPAWS Donutbolden er den nemmeste bold for hunden at træne på. Den er mere stabil end Peanut- og EGGboldene. Yderligere kan der tilkøbes en holder så Donutbolden står helt stabilt. Du kan derfor træne din hund i at lave flere statiske øvelser og bevægelser på denne. Eksempelvis kan hunden træne sin muskulatur ved at lære at sitte, stå og ligge på bolden skiftevis. Ved køb af FitPAWS Donutbolden så får du også en DVD med øvelser og instruktioner samt en pumpe til at pumpe bolden op med.

Fitness og genoptræning med EGGbolden fra FitPAWS

Denne bold er den sværeste for hunden at holde balancen på. FitPAWS EGG er specielt designet til hunde, der mestrer diverse øvelser på Peanutbolden og har behov for en større udfordring. Specielt sports- og brugshunde i god form har glæde af at styrketræne på denne bold. Den specielle udformning gør, at der stilles store krav til hundens balance, styrke og stabilitet. Der medfølger ligeledes en pumpe og en informations DVD med denne bold. Bolden findes i to størrelser.

Fitness og genoptræning med FitPAWS Balanceskive og Balancemåtte

FitPAWS Balanceskive eller Balancemåtte er god til begyndertræning inden for styrke og rehabilitetstræning. De er nemme at holde balancen på for de fleste hunde, og de stiller ikke så store krav til hundens styrke og koordination. Dette er derfor et produkt, der er godt at starte med, hvis hunden aldrig har prøvet denne form for fitness og genoptræning. FitPAWS Balancemåtten anbefales især til hunde, der skal genoptrænes efter en operation, hvor styrke og stabilitet skal genoprettes. Du kan lave mange øvelser med din hund på både balanceskiven og balancemåtten, og når du køber produktet medfølger der en introduktions DVD, så det er lige til at gå i gang.

Fitness og genoptræning med FitPAWS Vippebræt og Balancebræt

Det store Vippebræt og det mindre Balancebræt fra FitPAWS er ideelt at træne balance og koordination på. Det kan benyttes både som styrketræning, genoptræning og som sjov leg i forbindelse med eksempelvis agility. Det er meget udfordrende for hunden, når brættet vipper frem og tilbage og fra side til side, så det kræver en del øvelse at benytte disse redskaber. Der kan tilkøbes et ekstra skridsikkert tæppe til Gigant Vippebræt, hvis det medfølgende på et tidspunkt bliver slidt.

Fitness og genoptræning med FitPAWS Paw Pods

Paw Pods fra FitPAWS er designet til, at hunden kan placere sine poter sikkert på dem og dermed styrke sin balanceevne samt koordinering og kropskontrol. FitPAWS Paw Pods er lavet PVC-materiale, der er fast men fleksibelt. De er fyldt med luft ved modtagelsen. Du kan ændre på den luftmængde, der er i produktet for at ændre på sværhedsgraden. De små tappe, som Paw Pods er ustyret med, stimulerer følesansen hos din hund samtidig med, at de sikrer et bedre greb. Det træningssæt, du køber hos Lavprisdyrehandel.dk, indeholder 4 Paw Pods i assorterede farver.

Hvordan lærer jeg min hund at bruge FitPAWS produkterne?

Når du skal lære din hund at bruge de gode træningsprodukter fra FitPAWS, så er det vigtigt, at træningen hele tiden bygger på frivillighed og lyst fra dyrets side. Du skal motivere din hund med lækre godbidder og ros for at få den til at forsøge sig med balancering og styrkeøvelser. Begynd med helt nemme øvelser og i takt med at hunden bliver fortrolig med denne træning, så kan du gå videre med mere avancerede øvelser i dyrets træningsprogram. Slut altid træningen mens det går godt, så dyret har lyst til mere træning næste gang. 

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk