Relaterede produkter

AKVARIESLANGE
HOBBY AKVARIESLANGE Ø 16 / 22 MM
SÆLGES METERVIS
Produktbeskrivelse
Dette Eheim Aktiv kulfiltermateriale at en god invastering, hvis du døjer med, at dit akvarievand har et mælkehvidt skær. Dette opstår normalt, når der er for mange bakterier i vandet. 

Du skal blot komme kullet i et fint net og komme det ned i vandet, eller i filteret til dit akvarie. Så snart kullet bliver vådt, begynder det at binde de skadelige substanser, der er i vandet. 

Har du lige købt dit akvarie, og er ved at klargøre det til dine kommende fisk, er det en god idé at benytte kullet, da det hjælper med at holde vandet rent den første tid, samt hjælpe til at godt vandmiljø. 

Oplever du sygdom i dit akvarie evt. ved syge fisk, og du skal midicinere dine fisk, er det ekstra vigtigt, at du benytter kullet. Kullet fjerner medicinresterne, der ikke er blevet optaget og hjælper derved med at få sygdommen ud af vandet noget hurtigere. 

Da kullet kun binder skidtet, er det vigtigt, at du overholder brugsperioden på 4 uger. Skidtet lægger sig kun på overfladen af kullet og vil efter en periode falde af kullet og blive optaget i vandet igen, såfremt brugsperioden ikke bliver overholdt.  

Kullet kan bruges i både saltvands- og ferskvandsakvarier. 
Specifikationer
Varenummer 4011708250778
Vægt 171 g
Mærke eheim
Dyr akvarie
Funktion udv. filtmat.
Type filtermateriale
Ingredienser
}