Relaterede produkter

BUNDSTRØELSE
STØVER IKKE
Produktbeskrivelse

Hamsterbur, som er opdelt i tre niveauer, og udstyret med alle bekvemmeligheder. Indeni er en lille rede for gnavere, stiger, en drikkedunk, et hjul og gennemsigtige rør. Alt forl at sikre, at din lille ven har det sjovt.
Duna Fun består af to dele - et tag og en bund i plast. Lakeret trådnet, specielt designet til at sikre en ordentlig ventilation i buret. Gitteret på taget kan åbnes helt til den daglige rengøring. Bunden er også fuldt aftagelig for nem rengøring. Lugt- og giftfri.

Meget ens i konstruktion til Duna Fun Stor men meget mindre, Duna Fun er en hamster bur, opdelt i tre niveauer, og udstyret med alle bekvemmeligheder. Inside, vil du finde en lille rede for gnavere, stiger, en drikkedunk, et hjul og gennemsigtige rør, essentielle tilbehør til at sikre din lille ven har det sjovt.
Duna Fun består af to dele - et tag og en base i plast - med en central rolle i lakeret trådnet, specielt designet til at sikre en ordentlig ventilation i habitat. En nyttig gitter på taget kan åbnes helt til daglig rengøring. Basen er også fuldt aftagelig for nem rengøring. Hvis du kan lide denne model, kan du også vælge Decor version med sine mønstrede base.
Meget ens i konstruktion til Duna Fun Stor men meget mindre, Duna Fun er en hamster bur, opdelt i tre niveauer, og udstyret med alle bekvemmeligheder. Inside, vil du finde en lille rede for gnavere, stiger, en drikkedunk, et hjul og gennemsigtige rør, essentielle tilbehør til at sikre din lille ven har det sjovt.å
Duna Fun består af to dele - et tag og en base i plast - med en central rolle i lakeret trådnet, specielt designet til at sikre en ordentlig ventilation i habitat. En nyttig gitter på taget kan åbnes helt til daglig rengøring. Basen er også fuldt aftagelig for nem rengøring. Hvis du kan lide denne model, kan du også vælge Decor version med sine mønstrede base
Specifikationer
Varenummer 8010690075778
Vægt 3,25 kg
Mærke ferplast
Dyr gnaver
Farve assorteret
Dyregruppe hamster
Funktion bur
Ingredienser
}