Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Eukanuba Urinary Oxalate er et diætetisk fuldfoder, der forebygger dannelsen af oxalatsten i kattens urinveje.

Eukanuba Urinary Oxalate giver din kat et luksusmåltid, der sørger for at dække alle kattens næringsbehov ind og så smager det oven i købet herligt. Den lækre smag af kylling vil tiltrække selv en kræsen kat. Foderet har et højt indhold af protein og er let for katten at fordøje og så er der ikke tilsat kunstige farve- eller smagsstoffer.

Eukanuba Urinary Oxalate tager sig ikke blot af din kats sult, det giver også din kat hjælp til at holde sig rask og sund på lang sigt. Foderet indeholder vigtige vitaminer, der går ind og understøtter kattens eget immunsystem og så har Eukanuba Urinary Oxalate et højt indhold af omega-3 fedtsyrer, der både gavner led, fordøjelse, pels og hud for katten.

Eukanuba Urinary Oxalate er et diætetisk fuldfoder, der er udviklet til katte, der har risiko for at udvikle oxalatsten i urinvejene. Dette foder har derfor et balanceret indhold af mineraler, herunder et sænket calciumindhold, og fremmer en sund pH-værdi i urinen, så katten bedre kan holde urinsystemet raskt og sundt.

Det anbefales at indhente en udtalelse fra en dyrlæge inden brug.

Vigtige fordele

  • Forebygger dannelse af oxalatsten i kattens urinveje.
  • Rig på letfordøjelig protein fra kylling og kalkun.
  • Indeholder omega-3 fedtsyrer, der blandt andet gavner hud og pels.
  • Fremmer en sund pH-værdi i kattens urin.
  • Højt indhold af vitaminer, der støtter kattens immunforsvar.
  • Velsmagende og komplet fuldfoder.
  • Ikke tilsat kunstige smags- eller farvestoffer.

Eukanuba Urinary Oxalate hjælper katten med at holde en sund pH-værdi i urinen.

Specifikationer
Varenummer 8710255130149
Vægt 1,00 kg
Mærke eukanuba veterinary diets
Dyr kat
Problem urinvejslidelser
Smag kylling
Konsistens tør
Vægt 0 - 4 kg
Alder voksen
Ingredienser

Eukanuba Urinary Oxalate er et diætetisk fuldfoder til katte til forebyggelse af oxalatsten i urinvejene. Foderet har et lavt kalciumniveau, der er beregnet til at reducere dannelsen af oxalatsten.

Sammensætning: Majsgryn, tørret kylling og kalkun, animalsk fedt, tørrede hele æg, roetrævler, hydrolyserede animalske proteiner, fiskeolie, kaliumchlorid, natriumchlorid, ølgær.

Analytiske bestanddele: Protein 33,4%, fedtindhold 16,5%, omega-6 fedtsyrer 2,58%, omega-3 fedtsyrer 0,34%, råaske 6,40%, træstof 1,20%, kalcium 0,95%, fosfor 0,90%, magnesium 0,07%, kalium 1,01%, natrium 0,45%, klorider 0,68%, svovl 0,50%, hydroxyprolin 0,80%.

Tilsætningsstoffer: Vitaminer: A-vitamin 69540 IE/kg, D3-vitamin 1999 IE/kg, E-vitamin 172mg/kg, Sporstoffer: Kobbersulfatpentahydrat 51mg/kg, kaliumjodid 2,2mg/kg, mangan som mangansulfat, monohydrat 187mg/kg, zinkoxid 304mg/kg.

Ikke tilsat kunstige smags- eller farvestoffer.

Fodervejledning: Det anbefales at indhente en udtalelse fra en dyrlæge inden brug eller før du udvider brugsperioden. Din dyrlæge kan foreslå særlige foderanvisninger til din kat eller bede dig følge de standardportioner, der vises i foderoversigten. Anbefalet brugsperiode: Op til 6 måneder til mindskelse af oxalatstensdannelse. Livslang fodring er mulig under dyrlægens kontrol. Sørg altid for, at katten har adgang til frisk vand fra en ren skål.

 

Kattens vægt i kg

Daglig fodermængde i g

2

25-40

3

40-60

4

55-75

5

65-90

6

80-110

8

105-145

10

130-185

}