Relaterede produkter

VOKSEN-KATTEFODER VÅD I SOVS
ALDER: 12 MÅNEDER -
Produktbeskrivelse

Eukanuba Restricted Calorie er et diætetisk fuldfoder, der hjælper din kat med at smide de overflødige kilo eller med at holde en sund vægt.

Eukanuba Restricted Calorie giver din kat et lækkert måltid, der tager højde for alle kattens næringsbehov. Foderets indhold af protein er højt, dermed kan katten bedre vedligeholde en sund muskulatur, når den er på slankekur. Eukanuba Restricted Calorie indeholder desuden glucosamin og chondroitin, der gavner kattens led og brusk, noget der især er vigtigt, hvis katten er blevet for tung.

Eukanuba Restricted Calorie er et foder, der hjælper din kat med at holde sig sund og rask hele livet. Et højt indhold af vitaminer støtter kattens naturlige immunforsvar, mens mineraler som calcium styrker tænder og knogler. Antioxidanterne i foderet er med til bekæmpe de frie radikaler i kattens krop, mens tilsætningen af FOS holder din kats tarmflora i en naturlig balance.

Eukanuba Restricted Calorie er et diætetisk fuldfoder, der er sammensat for at hjælpe den overvægtige kat med at tabe sig eller hjælpe katten med at holde den slanke linje. Derfor er indholdet af kalorier stærkt begrænset og fedtprocenten lav. Eukanuba Restricted Calorie har desuden et højt indhold af L-carnitin, der gavner kattens stofskifte.

Det anbefales at indhente en udtalelse fra en dyrlæge inden brug eller før du udvider brugsperioden.

Vigtige fordele

  • Højt proteinindhold, der hjælper katten med at opretholde muskelmassen.
  • Lavt kalorieindhold, så katten lettere kan tabe sig eller holde en sund vægt.
  • Indeholder frugto-oligosakkarider (FOS), der gavner kattens tarmflora.
  • Moderat fedtprocent.
  • Ikke tilsat kunstige smags- eller farvestoffer.
  • Indeholder vitaliserende L-carnitin.
  • Højt indhold af vitaminer og antioxidanter.
  • Tilsat glucosamin og chondroitinsulfat, der støtter kattens led og brusk.

Eukanuba Restricted Calorie er rig på protein, så katten både kan tabe sig og opretholde en sund muskulatur.

Specifikationer
Varenummer 8710255130071
Vægt 1,50 kg
Mærke eukanuba veterinary diets
Dyr kat
Problem overvægt
Alder voksen
Konsistens tør
Vægt 0 - 4 kg
Smag kylling
Ingredienser

Eukanuba Restricted Calorie er et diætetisk fuldfoder, der er beregnet til reduktion af overdreven kropsvægt. Eukanuba Restricted Calorie er udviklet med en lav energitæthed.
L-carnitin er et centralt næringsstof for forbedret stofskifte, der hjælper med at styre vægten og opnå en ideel kropssammensætning. Glucosamin og chondroitinsulfat støtter og nærer sund brusk i leddene.

Sammensætning: Tørret kylling og kalkun, majsgryn, majs, fiskemel, roetrævler, durra, tørrede hele æg, animalsk fedt, hydrolyserede animalske proteiner, frugto-oligosakkarider, ølgær, kaliumchlorid, glucosamin (744/mg), chondroitinsulfat (74mg/kg).

Analytiske bestanddele: Protein 36,6%, fedtindhold 9,50%, omega-6 fedtsyrer 1,70%, omega-3 fedtsyrer 0,20%, råaske 6,20%, træstof 1,60%, kalcium 1,10%, fosfor 0,95%, magnesium 0,095%.

Tilsætningsstoffer: Vitaminer: A-vitamin 149888 IE/kg, D3-vitamin 3098 IE/kg, E-vitamin 264mg/kg, L-carnitin 106mg/kg, antioxidanter. Sporstoffer: Kobbersulfatpentahydrat 36mg/kg, kaliumjodid 1,6mg/kg, mangan som mangansulfat, monohydrat 130mg/kg, zinkoxid 214mg/kg. Omsættelig energi: 14,4MJ/kg.

Ikke tilsat kunstige smags- eller farvestoffer.

Fodervejledning: Det anbefales at indhente en udtalelse fra en dyrlæge inden brug eller før du udvider brugsperioden. Din dyrlæge kan foreslå særlige foderanvisninger til din kat eller bede dig følge de standardportioner, der vises i foderoversigten. Anbefalet brugsperiode: Indtil målkropsvægten er opnået som fastsat af din dyrlæge. Sørg altid for, at katten har adgang til frisk vand fra en ren skål.

Daglig fodermængde i g

Kattens vægt i kg

For vægttab

For vægtevedligeholdelse

2

20

30-45

3

30

45-65

4

40

60-80

5

50

75-100

6

55

85-120

8

75

115-165

10

95

145-205

}