Relaterede produkter

VOKSEN-KATTEFODER VÅD I SOVS
ALDER: 12 MÅNEDER -
Produktbeskrivelse

Eukanuba Intestinal er et diætetisk fuldfoder til katte, der lider af optagelsesforstyrrelser i tarmsystemet.

Eukanuba Intestinal giver din kat et lækkert måltid i madskålen, som den vil elske at tygge på. Foderet smager fabelagtigt af kylling og kalkun, der ikke bare er fedtfattigt, det er også let at fordøje og giver katten en masse protein, der hjælper den med at holde muskulaturen ved lige. Eukanuba Intestinal sørger for, at alle din kats behov for næring bliver dækket i ét foder.

Eukanuba Intestinal giver din kat vigtig støtte til sit almene velvære. Foderets højtindhold af vitaminer giver blandt andet hjælp til din kats naturlige immunsystem, så det kan holde sig modstandsdygtigt og så har Eukanuba Intestinal et højt indhold af omega-3 fedtsyrer, der både gavner fordøjelse, led, hud og pels. Eukanuba Intestinal kan også genskabe elektrolytbalancen, hvis din kat har haft diarré.

Eukanuba Intestinal er et diætetisk fuldfoder, der er fremstillet til katte, som har problemer med tarmene. Foderet er med til at reducere akutte optagelsesforstyrrelser i forbindelse med diarré og kan kompensere for dårlig fordøjelse. Eukanuba Intestinal er desuden tilsat præbiotiske fibre, FOS og MOS, der gavner kattens tarmflora. Foderet kan også hjælpe med at regulere lipidmetabolismen, hvis katten lider af hyperlipidæmi.

Det anbefales at indhente en udtalelse fra en dyrlæge inden brug.

Vigtige fordele

  • Hjælper med at kompensere for dårlig fordøjelse.
  • Letfordøjeligt fuldfoder.
  • Reducerer akutte optagelsesforstyrrelser i tarmsystemet under akut diarré og efterfølgende rekonvalescens.
  • Højt indhold af elektrolytter og vitaminer.
  • Regulerer lipidmetabolismen i tilfælde af hyperlipidæmi.
  • Lav fedtprocent og højt proteindhold.
  • Indeholder essentielle fedtsyrer.
  • Tilsat mannan-oligosakkarider (MOS) og frugto-oligosakkarider (FOS), der gavner kattens tarmflora.

Eukanuba Intestinal er et diætetisk fuldfoder, der hjælper katten med at regulere lipidmetabolismen.

Specifikationer
Varenummer 8710255130125
Vægt 1,50 kg
Mærke eukanuba veterinary diets
Dyr kat
Problem diarré
Smag kylling
Vægt 0 - 4 kg
Konsistens tør
Alder voksen
Ingredienser

Eukanuba Intestinal er et diætetisk fuldfoder til katte, der skal kompensere for dårlig fordøjelse, reducere akutte optagelsesforstyrrelser i tarmsystemet i perioder med og under bedring efter akut diarré, og regulering af lipidmetabolisme i tilfælde af hyperlipidæmi. Eukanuba Intestinal indeholder letfordøjelige ingredienser, har et forhøjet niveau af elektrolytter, et lavt fedtindhold og et højt indhold af essentielle fedtsyrer.

Sammensætning: Tørret kylling og kalkun, majs, majsgryn, animalsk fedt, roetrævler, tørrede hele æg, hydrolyserede animalske proteiner, ølgær, frugto-oligosakkarider, kaliumchlorid, kalciumkarbonat, fiskeolie, mannan-oligosakkarider, natriumchlorid.

Analytiske bestanddele: Protein 33,0%, fedtindhold 13,0%, omega-6 fedtsyrer 2,26%, omega-3 fedtsyrer 0,32%, råaske 6,70%, træstof 1,90%, kalcium 1,20%, fosfor 0,95%, magnesium 0,091%, kalium 0,84%, natrium 0,39%.

Tilsætningsstoffer: Vitaminer: A-vitamin 64160 IE/kg, D3-vitamin 1845 IE/kg, E-vitamin 159mg/kg, antioxidanter. Sporstoffer: Kobbersulfatpentahydrat 33mg/kg, kaliumjodid 1,4mg/kg, mangan som mangansulfat, monohydrat 118mg/kg, zinkoxid 195mg/kg

Ikke tilsat kunstige smags- eller farvestoffer.

Fodervejledning: Det anbefales at indhente en udtalelse fra en dyrlæge inden brug eller før du udvider brugsperioden. Din dyrlæge kan foreslå særlige foderanvisninger til din kat eller bede dig følge de standardportioner, der vises i foderoversigten. Anbefalet brugsperiode: 3 – 12 uger. Til reduktion af akutte absorptionsforstyrrelser: 1 – 2 uger. Til regulering af lipid fordøjelse: Indledningsvis op til 2 måneder. Sørg altid for, at katten har adgang til frisk vand fra en ren skål.

Kattens vægt i kg

Daglig fodermængde i g

2

30-40

3

40-60

4

55-80

5

70-100

6

85-115

8

110-155

10

140-195

}