Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
FORBEDRER MAVEN MOD DIARRE
TYGGETABLETTER A 4,4 G
Produktbeskrivelse

Diafarm Ørerens er en plejende og rensende ørerens til brug på hunde.

De fleste hunde kan i perioder af deres liv have problemer med betændelse eller andet i og omkring øret, hvor der ophober sig skidt og snask, som helst skal fjernes, så hunden igen kan høre normalt. Derfor er det en god idé, når du har en hund, at holde øje med dens ører og rense dem dagligt, hvis der opstår problemer.

Med Diafarm Ørerens kan du på en mild og effektiv måde fjerne alt skidt fra din hunds ører og samtidig holde øret og huden omkring øret velplejet. På den måde forebygger du større problemer og afhjælper de gener (i form af kløe), der kan opstå hos dit dyr, når der er skidt i øret. 

Brugsanvisning:
Du skal dryppe 5-10 dråber af Diafarm Ørerens i din hunds øregang og herefter massere din hunds øre grundigt. Når du har gjort dette, vil hunden ryste skidtet ud af øret. Herefter er det en rigtig god idé at fjerne eventuelt synligt skidt fra din hunds ører med eksempelvis en ørerenseserviet. Vær opmærksom på ikke at anvende Diafarm Ørerens ved åbne sår.

Specifikationer
Varenummer 5705358827013
Vægt 135 g
Mærke diafarm
Dyr hund
Problem betændte ører
Funktion plejende
Type plejemiddel
Størrelse alle størrelser
Ingredienser

Vand, propylenglycol, alkohol, isopropylalkohol, borsyre, kaliumsorbat, menthol, thymol, phenoxyethanol, ethylhexyglycerin.

}