Relaterede produkter

BADESAND
GIVER GOD PELSPLEJE
ALPEHØ
NATURLIGE URTER OG GRÆSARTER
Produktbeskrivelse

Er du på jagt efter et bundstrøelse, der er lavet af naturlige fibre, så er Carefresh Natural Bundstrøelse lige det du søger til din lille gnaver. 

Dette Carefresh Natural Bundstrøelse er af højeste kvalitet og er fremstillet af naturfiber fra blandt andet træ og plantefibre, der er yderst absorberende, hvilket hjælper med at holde buret friskt og rent i længere tid. 

Healthy Pet, der er producenten bag Carefresh Natural Bundstrøelse går meget op i din gnavers ve og vel. De ønsker den et langt og lykkeligt liv, hvilket er grunden til, at de har udviklet et naturligt bundmateriale, som din gnaver kan bo i og tilmed lave huler i, uden at skulle indånde små støvkorn fra materialet. Carefresh støver nemlig langt mindre end savsmuld, der oftest bliver brugt som bundstrøelse. 

Det mindre støv gør, at det er sundere for både dig og din gnaver at bo i. Ydermere er dette bundstrøelse udviklet med en naturlig Odor Stop-teknologi, der undertrykker lugten af afføring i op til 10 dage. 


Da dette strøelse absorberer 2 gange sin egen vægt, er det et ideelt valg, da du har lettere ved at holde buret rent og derved mindske lugt. 

Carefresh kan bruges til både gnavere, reptiler og fugle. 

Dette strøelse giver en dejlig blød bund i buret eller i redekassen, så din lille ven rigtig kan boltre sig og lave huler med det. 

Specifikationer
Varenummer 066380004144
Vægt 1,10 kg
Mærke carefresh
Dyr gnaver
Type fibre
Funktion bundlag
Materiale bomuld
Ingredienser

Biomateriale som cellulosefibre og naturligt træ fra bæredygtige kilder.

 

Brugsanvisning: 

  • Kom 2,5 - 7,6 cm bundlag i buret. Mængden kan variere efter hvor mange dyr, du har i samme bur. 
  • Det anbefales, at du skifter bundstrøelsen ugentligt eller efter behov. 
  • Fjern fugtig eller vådt bundstrøelse og byt det ud med noget nyt

 

Når du skifter fra en type eller mærke bundstrøelse til en anden, er det vigtigt, at du blander den gamle type eller mærke med det nye. Dette skal stå på i 7-10 dage, så din pelsede ven kan vænne sig til det nye strøelse.

Hvor meget skal jeg bruge, når skal skife bundstøelsen? 

Dyrets størrelse / Art Min. str. for beboelse 10 - 14 L pose 23 - 30 L pose 50 - 60 L pose
Lille (Ørkenrotter, Hamster, mus)  31 X 31 cm 1/3 pose 1/6 pose 1/20 
Mellem (Marsvin)  31 X 61 cm 2 poser 2/3 pose 1/3 pose
Stor (Kaniner) 77 x 74 cm 2 poser 1/2 pose 1/4 pose

 

OBS: 

Som med ethvert bundlag er der en potientiel risiko for påvirkning, hvis dit dyr indtager en tilstrækkelig mængde bundstrøelse. Observér din gnaver og opsøg en dyrlæge, hvis du har mistanke om påvirkning eller problemer med fordøjelsesproblemer som følge af bundstrøelsen.

 

}