Relaterede produkter

ALL IN ONE VOKSEN-KANINFODER
ALDER: 26 UGER - 5 ÅR
ALPEHØ
NATURLIGE URTER OG GRÆSARTER
FRISK ALPEHØ
ALPEHØ
Produktbeskrivelse

Dette Omazi bundstrøelse har en fantastisk sugeevne, og samtidig er det blødt for dit kæledyr at ligge eller sidde på. 

Dette 100% naturlige produkt består kun af træspåner, der er presset sammen til små piller, der er ideelle til brug i kattebakken, gnaverburet eller i redekassen. 

Disse strøpellets er under produktionen blevet pustet rene for overskydende træstøv, hvilket er med til at mindske støv, når du hælder det ned i kattebakken, buret eller redekassen. Det gør også, at dit kæledyrs øjne og åndedræt ikke bliver generet af bundstrøelsen. 

Pillernes fantastiske sugeevne gør, at fugt hurtigt bliver absorberet og lugten bliver indkapslet i træpillerne, hvilket vedligeholder et godt miljø. 

En god sugeevne er især vigtigt, hvis du bruger det i redekasser, da ungerne opholder sig i redekassen i mange dage og når æggene klækkes, kan det ikke undgåes, at væske kommer med ud. 

Da produktet er 100% naturligt, kan du uden problemer smide det ud til kompost, hvilket også er med til at gøre produktet miljøvenligt. 

Sådan bruger du det: 

For at få en optimal effekt, anbefales det, at du kommer et bundlag på 2-3 cm ned i kattebakken eller buret.

Produktet skal opbevares tørt, så det ikke suger fugt, før det er kommet ned i kattebakken, gnaverburet eller redekassen.

Specifikationer
Varenummer 7330002039443
Vægt 11,50 kg
Mærke ozami
Dyr gnaver
Funktion bundlag
Materiale træ
Type piller
Egenskab uden duft
Ingredienser
}