Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Bredt udvalg af bundstrøelse og badesand
Hos Lavpris Dyrehandel har vi altid et stort udvalg af bundstrøelse og badesand til din gnaver. Vores bundstrøelse og badesand kommer fra populære producenter som f.eks. Vitakraft, Chipsi og Carefresh samt mange andre populære producenter af både bundstrøelse og badesand. Bundstrøelse er en vigtig del af ens gnaverbur, da det hjælper til at vedligeholde dit dyrs velbefindende. Bundstrøelsen kan direkte have indflydelse på dit dyrs glæde og helbred og derfor er det vigtigt du nøje overvejer hvilket produkt du skal vælge. Når du vælger bundstrøelse til din gnaver, kan du risikere bundstrøelsen ikke falder i dyrets smag og derfor er det vigtigt at holde øje med dyret reaktion på bundstrøelsen og prøve sig lidt frem. Derfor er det også godt vi har så mange forskellige produkter af bundstrøelse og badesand du kan vælge i mellem, da alle dyr har forskellige behov og præferencer.

Bundstrøelse af spåner/savsmuld – Det lette valg
Du har mulighed for at vælge bundstrøelse i form af spåner til din gnaver. Fordelen ved savsmuldspåner kan være at de suger godt og mindsker væsentligt lugten i buret. Bundstrøelsen af spåner/savsmuld kan med fordel bruges i gnaverburets toiletområde på grund af den gode sugeevne og hjælpende effekt med eventuelle lugtgener. Bundstrøelsen kan også bruges i resten af buret, da de fleste gnavere finder det behageligt at være i pga. den bløde fornemmelse savsmulds bundstrøelse har.

Bundstrøelse af hamp – det allergivenlige valg
Hvis din gnaver har allergi er bundstrøelse lavet af hamp et meget fornuftigt valg. Hampstrøelsen er næsten støvfri og skaber derfor væsentlig færre gener i forhold til gnaverens luftveje og øjne. Hamp er et af vores meget naturlige valg og en yndet favorit af strøelse hos gnavere med allergi.

Bundstrøelse af naturfibre – fås også i flotte farver
Vi har et godt udvalg af bundstrøelse i naturfibre både med og uden farve. Fordelen ved bundstrøelse lavet ud af naturfibre er denne, at det støver minimalt og derfor er sundere for gnaveren end mange andre former for bundstrøelse. Strøelse af naturfibre hjælper til at holde gnaverburet lugtfrit og tørt i længere tid end mange andre produkter. Denne form for strøelse fås i flere farver, så der er flere muligheder for at vælge noget specielt.

Bundstrøelse af halm og hø – vigtigt for din gnaver
Halm og hø bundstrøelse er et naturligt valg der fungerer godt både inde og ude. Strøelsen gør dig specielt godt til kaniner og marsvin. Halm og hø er begge strøelsesprodukter der er godt at bygge huler i og dette giver dyrene en følelse af tryghed. Begge strøelser er rige på vitaminer og giver god næring til dyret, hvorfor det er et rigtig fornuftigt valg. Hvis man vælger at bruge bundstrøelse i form af enten halm eller hø, skal man dog være opmærksom på at vælge en anden bundstrøelse til at komplementere det. Man kan f.eks. vælge spåner der spredes ud i bunden af buret og lave små bunker af enten hø eller halm de kan putte sig i. Hele bundlaget skal udskiftes på samme tid.
Husk at vær opmærksom på kvaliteten af det hø og halm du køber, da der er forskel på hø og halm til bundstrøelse og hø og halm til indtagelse. Bundstrøelsen er god at gemme sig i og gå rundt i, dog er der mange andre ting at tænke på når det er til indtagelse og derfor har vi også et bredt udvalg at spisehalm og hø du kan finde i fanen til gnavere.

Chipsi bundstrøelse – miljøbevidste produkter
Chipsi går meget op i miljøbevidste produkter samt allergivenlige strøelser laver af naturlige fibre. Chipsis strøelse beskrives som værende et sundere og mere naturligt alternativ end mange andre produkter på markedet, da deres bundstrøelse laves med omtanke for hvad dyret selv ville vælge i naturen.

Vitakraft bundstrøelse – masser af variation
Vitakraft bundstrøelse har god variation og kan derfor bruges til mange forskellige former for gnavere. Vitakraft pryder sig af deres brug af kvalitetsråvarer og leverer derfor et kvalitetsprodukt uden kemiske tilsætningsstoffer.

Carefresh bundstrøelse – det naturlige valg
Carefresh bundstrøelse er et naturligt produkt der laves helt fra bunden. Carefresh har bundstrøelse der giver væsentlig mindre lugtgener men uden at gå på kompromis med dets naturlige indhold. Carefresh lavet flere forskellige strøelser både i naturlige farver men også i friske og indbydende farver, der giver større valgmuligheder og gøre Carefresh ' produkter yderst populære hos gnaver ejere.

Bundstrøelse til udendørs brug – husk variation
Har du et gnaverbur udenfor skal du huske at bruge en god bundstrøelse hvor dyret kan gemme sig i og med god absorberende kraft. Dyret er mere udsat når det er uden for og derfor er det vigtigt dyret kan gemme sig godt væk i noget der føles blødt og trygt. I udendørs gnaverbure kan det være en stor fordel med lidt forskellige muligheder til din graver og samtidig lidt større mængder så tryghedsfornemmelsen højnes. Husk at gnaverburet skal måle minimum 9 m2 ifølge Dyrenes Beskyttelse.

Badesand – hold din gnavers hygiejne i top
Hvis du har en gnaver er det meget vigtigt du sørger for at have badesand tilgængeligt. Gnavere elsker at bade i bandesand da det holder deres pels blød og ren samtidig med det hjælper til at holde din gnaver fri for eventuelle lugte i forbindelse med hygiejne. Badesandet skal gerne være tilgængeligt i en periode hver dag, så gnaverne kan vedligeholde deres egen hygiejne. Gnavere har alle deres personlige præferencer, så vi vil anbefale dig at prøve lidt forskelligt badesand og se hvad din gnaver foretrækker.

Ingen gnavere er ens – prøv dig frem
Husk på at gnavere ikke har ens behov og derfor har vi ved Lavpris Dyrehandel et bredt udvalg bundstrøelse og badesand. Der er stor variation i materiale og kvalitet, samt de fleste slags badesand og nogle få slags bundstrøelse også kan fås med forskellige dufte som f.eks. æble, jordbær, jasmin eller citrus. Det er vigtigt at prøve sig frem og hos Lavpris Dyrehandel giver vi mulighed for netop dette med vores store udvalg af bundstrøelse og badesand.

Husk vores tilbud – spar ekstra meget
Selvom Lavpris Dyrehandel har nogle meget favorable priser på produkter til dyr, er det en god idé at holde øje med vores rabatordninger da der ofte er store fordele for dig som kunde hvis du køber stort ind og derved kan få din bundstrøelse og dit badesand til ekstra konkurrencedygtige priser.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk